cum fac sa apara chestia cu scrisoarea pentru mesajele noi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum fac sa apara chestia cu scrisoarea pentru mesajele noi
Cum se face sa apara chestia cu scrisoarea pentru mesajele noile aparute pe forum sau o alta imagine in afara ca se schimba culoarea subiectului, ?
Ultima editare efectuata de catre in Joi Feb 14, 2008 5:16 pm, editata de 2 ori
Re: cum fac sa apara chestia cu scrisoarea pentru mesajele noi
Imi pare rau dar nu inteleg exact despre ce scrisoare vorbiti. Puteti fi mai explicit? Poate un screen shot?
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Luky a scris:Imi pare rau dar nu inteleg exact despre ce scrisoare vorbiti. Puteti fi mai explicit? Poate un screen shot?
Luky . Cred ca se refera ca aici pe suport cand sunt mesaje noi ..New.
Nu trebuie activata, apare automat daca au intrat mesaje noi de cand te-ai deconectat ultima oara de la forum.
Inseamna ca eu nu am acelasi skin ca aici... am o alta tema.. clar.
LExa pfoai greu intelegi.....El vrea codulllllllllllllllllllllllll ala -----------------new
Recunosc este o eroare din partea mea, dar zau strikes nu este cazul sa te exciti asa
Deci, raspunsul corect este ca aceasta functionalitate este proprie doar forumului de suport. Nu exista la pe alte forumuri, si in plus, nu poate fi reprodusa pe forumurile voastre pentru ca este protejata de copyright.
Deci, raspunsul corect este ca aceasta functionalitate este proprie doar forumului de suport. Nu exista la pe alte forumuri, si in plus, nu poate fi reprodusa pe forumurile voastre pentru ca este protejata de copyright.
Având în vedere că pentru moment acest topic nu mai prezintă interes pentru autor, iar întrebarea sa a primit răspuns, îl voi închide şi marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Ce Trebuie Sa fac Sa apara Titlu la mesajele postate de membri?
» Pot gasi un script, ca sa apara un buton iar atunci cand dau click pe el sa apara un mesaj?
» Cum as putea sa fac sa nu mai apara important sau anunt si sa apara doar poza la topic
» Cum pot sa fac sa ii apara la un moderator panoul de adminstrare si care sai apara si templaturile
» In loc sa apara grupele sa apara userii ce modereaza categoria
» Pot gasi un script, ca sa apara un buton iar atunci cand dau click pe el sa apara un mesaj?
» Cum as putea sa fac sa nu mai apara important sau anunt si sa apara doar poza la topic
» Cum pot sa fac sa ii apara la un moderator panoul de adminstrare si care sai apara si templaturile
» In loc sa apara grupele sa apara userii ce modereaza categoria
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum