Regulament footer-josul indexului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Regulament footer-josul indexului
Rezumarea primului mesaj :
Pe acest forum (nu este reclama, eu rasfoiesc forumuri in cautare de chestii noi) in footer e ceva gen regulament/anunt scris cu portocaliu, doresc script-ul. Am folosit search dar nu am gasit nimic de genu'.
Pe acest forum (nu este reclama, eu rasfoiesc forumuri in cautare de chestii noi) in footer e ceva gen regulament/anunt scris cu portocaliu, doresc script-ul. Am folosit search dar nu am gasit nimic de genu'.
Ultima editare efectuata de catre Azael in Mier Ian 23, 2013 11:11 pm, editata de 1 ori
Re: Regulament footer-josul indexului
Merge dar am o problema, daca scriu orice altceva mai mare decat " TEXTUL DUMNEAVOASTRA AICI " nu-mi mai apare, daca sterg si las la fel apare. De ce oare? Am facut un test si am scris si ce este pe acel forum dar nu vrea nici text-ul acela.
Postati codul folosit aici. Probabil ati sters ivoluntar una dintre ghilimele sau vreo paranteza.
Nu se poate sa fi sters ptr. ca folosesc codul pe care mi la-ti dat si am schimbat doar text-ul cu cel care era pe forum ptr. test sa vad daca acela merge dar nu.
- Cod:
$(document).ready(function(){
$('#picture_legend').before('
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td class="row1 nobold genmed" width="100%" valign="middle" style="color: #FF8000; font-weight: bold; background-color: #4A4A4A; border: 1px dashed #FFFF00; padding: 5px; text-shadow: 1px 1px 7px rgb(108, 108, 108);">
Forumul nu isi asuma raspunderea pentru fisierele care apar pe forum. Link-urile sunt furnizare exclusiv de utilizatorii acestui forum. Echipa '' nu poate fi trasa la raspundere pentru ceea ce utilizatorii posteaza, sau orice alte actiuni ilegale ale acestora. Nu puteti folosi acest forum pentru a distribui sau descarca orice material atunci cand nu aveti dreptul legal de a face acest lucru. Este responsabilitatea dvs. sa aderati la acesti termeni. Daca aveti indoieli cu privire la legalitate de continut sau aveti suspiciuni, nu ezitati sa ne contactati. Administratorii acestei comunitati pot selecta utilizatorii si interzicerea oricui in orice moment, fara nici un anunt prealabil. Drepturile de autor pentru toate creatiile apartin echipei '' si este interzisa reproducerea sau copierea lor. Va rugam sa tratati acest disclainer si sa il tratati cu maxima seriozitate.
</td>
</tr>
</table><br>
');
});
- Cod:
$(document).ready(function(){
$('#picture_legend').before('
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td class="row1 nobold genmed" width="100%" valign="middle" style="color: #FF8000; font-weight: bold; background-color: #4A4A4A; border: 1px dashed #FFFF00; padding: 5px; text-shadow: 1px 1px 7px rgb(108, 108, 108);">
Forumul nu isi asuma raspunderea pentru fisierele care apar pe forum. Link-urile sunt furnizare exclusiv de utilizatorii acestui forum. Echipa nu poate fi trasa la raspundere pentru ceea ce utilizatorii posteaza, sau orice alte actiuni ilegale ale acestora. Nu puteti folosi acest forum pentru a distribui sau descarca orice material atunci cand nu aveti dreptul legal de a face acest lucru. Este responsabilitatea dvs. sa aderati la acesti termeni. Daca aveti indoieli cu privire la legalitate de continut sau aveti suspiciuni, nu ezitati sa ne contactati. Administratorii acestei comunitati pot selecta utilizatorii si interzicerea oricui in orice moment, fara nici un anunt prealabil. Drepturile de autor pentru toate creatiile apartin echipei si este interzisa reproducerea sau copierea lor. Va rugam sa tratati acest disclainer si sa il tratati cu maxima seriozitate.
</td>
</tr>
</table><br>
');
});
Acum va functiona. Ghilimelele adaugate de dumneavoastra in cadrul textului trebuiau excluse.
Topic-ul a fost marcat ca fiind "rezolvat". Voi trimite topicul in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema cu imaginea de fundal al "Indexului"
» Cum fac widget-ul din stanga indexului mai mare [R]
» Regulament
» Cum pun și eu un mini regulament
» Regulament personalizat
» Cum fac widget-ul din stanga indexului mai mare [R]
» Regulament
» Cum pun și eu un mini regulament
» Regulament personalizat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum