Regulament personalizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Regulament personalizat

Mesaj Scris de Ina la data de 20.07.09 12:51

Regulament personalizat la inregistrarea noilor membri


La inscrierea pe un forum, orice utilizator trebuie sa accepte Conditiile de utilizare ale forumului. In mod implicit, toate forumurile de pe platforma Forumgratuit afiseaza la inregistrare urmatoarele:
Regulament personalizat Regula10

Acest text nu poate fi modificat si deriva direct din Conditiile Generale de utilizare ale Forumgratuit (cele pe care le-ati acceptat atunci cind v-ati creat forumul).

In plus fata de aceste conditii, orice administrator este liber sa creeze un Regulament propriu, pe care il poate aduce la cunostinta utilizatorilor prin diverse metode: crearea unui topic special, anunturi pe prina pagina, etc.

O metoda foarte simpla este adaugarea de reguli in cadrul Conditiilor de utilizare pentru membri. In acest mod, utilizatorii vor trebui sa accepte aceste reguli chiar de la inregistrarea pe forumul dumneavoastra.

Regulament personalizat PucePanou de Administrare Regulament personalizat Arrow10 General Regulament personalizat Arrow10 Regulament si FAQ Regulament personalizat Arrow10 Regulament

In caseta de text puteti adauga reguli privind:
- modul de functionare al forumului,
- interdictiile si sanctiunile aplicabile,
- drepturile de autor,
- modul de postare in forum,
- postarea imaginilor,
- cuvinte si nume de utilizatori cenzurate,
precum si orice alte reguli pe care le considerati necesare, cu o singura conditie: sa nu favorizeze in nici un mod incalcarea legii sau a Conditiilor Generale de utilizare ale Forumgratuit.

Regulament personalizat Regula12

Puteti activa editarea direct in formatul HTML, apasind pe Regulament personalizat Act-html, pentru obtinerea unui aspect mai profesional.

Dupa inregistrarea informatiilor, puteti previzualiza textul Conditiilor de utilizare, asa cum va fi el afisat noilor utilizatori.

Regulile dumneavoastra vor fi afisate la finalul Conditiilor de utilizare a forumului.
Exemplu:
Regulament personalizat Regula11

Tutorial scris de Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.Ultima editare efectuata de catre Ina in 26.01.13 18:58, editata de 2 ori
Ina

Ina
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 13748
Varsta : 48
Data înscrierii : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com
Ina a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum