Pot avea un forum in 3 limbi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pot avea un forum in 3 limbi?
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara,
as dori ca forumul si portalul meu sa fie accesibil in 3 limbi : limba romana , limba franceza, limba engleza, cu toate butoanele, meniurile absolut tot .. in cele 3 limbi
multumesc anticipat
Buna seara,
as dori ca forumul si portalul meu sa fie accesibil in 3 limbi : limba romana , limba franceza, limba engleza, cu toate butoanele, meniurile absolut tot .. in cele 3 limbi
multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre viki9 in Vin Noi 21, 2008 10:01 pm, editata de 2 ori
Re: Pot avea un forum in 3 limbi?
IN ATENTIA TUTUROR:
Va rugam sa nu folositi codul postat mai sus decat pentru personalizarea forumului si a paginilor perosnale html. Administratorilor care vor incalca conditiile generale folosind acest cod si vor ignora spusele administratorului forumgratuit.ro in acest avertisment, li se va sterge forumul fara nici un anunt preintampinator !
Va rugam sa nu folositi codul postat mai sus decat pentru personalizarea forumului si a paginilor perosnale html. Administratorilor care vor incalca conditiile generale folosind acest cod si vor ignora spusele administratorului forumgratuit.ro in acest avertisment, li se va sterge forumul fara nici un anunt preintampinator !
Buna seara,
scuzati ca nu percutez din prima: dar efectiv nu intelg ce nu am voie sa fac... mai ales ca am onoarea sa asist la o discutie intre 2 moderi..
merci de luminare!
scuzati ca nu percutez din prima: dar efectiv nu intelg ce nu am voie sa fac... mai ales ca am onoarea sa asist la o discutie intre 2 moderi..
merci de luminare!
sa nu elimini si sa nu ascunzi elementele ce apartin de forumgratuit.ro ... footer si alte parti ale forumului ...
aha.. multam fain
Nu ai pentu ce ... viki9, te rog sa completezi profilul cu date reale (adresa site)
da e musai si obligatoriu?
pentru ca am facut asta din motive personale ..
multam fain
pentru ca am facut asta din motive personale ..
multam fain
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Cerere script traducere forum in alte limbi
» Cum pot avea un forum si in el sa fie mai multe sub forumuri?
» Mesaje noi,Nu sunt mesaje noi,Forum Blocat pot avea border?
» Schimbare limbi
» Forumul in 2 limbi
» Cum pot avea un forum si in el sa fie mai multe sub forumuri?
» Mesaje noi,Nu sunt mesaje noi,Forum Blocat pot avea border?
» Schimbare limbi
» Forumul in 2 limbi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum