Pot avea un forum in 3 limbi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 4 • Distribuiţi
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pot avea un forum in 3 limbi?
Buna seara,
as dori ca forumul si portalul meu sa fie accesibil in 3 limbi : limba romana , limba franceza, limba engleza, cu toate butoanele, meniurile absolut tot .. in cele 3 limbi
multumesc anticipat
as dori ca forumul si portalul meu sa fie accesibil in 3 limbi : limba romana , limba franceza, limba engleza, cu toate butoanele, meniurile absolut tot .. in cele 3 limbi
multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre viki9 in Vin Noi 21, 2008 10:01 pm, editata de 2 ori
Re: Pot avea un forum in 3 limbi?
viki9 ... in acest forum s-a postat un script prin care puteai sa schimbi limba forumului ... daca astepti putin, ca sa-l caut, am sa ti-l postez ...
multumesc ... am vazut ca sunt raspunsuri negative.. insa mie chiar imi trebuie. in 4 limbi.. dar hai sa spunem doar in 3 pentru inceput
E simplu. Iti faci trei forumuri asemanatoare la titlu pe care le faci la fel, doar ca in limbi diferite. Regulamentul, forumurile, tema, butoanele, etc. sa fie in fiecare forum o alta limba. Pentru a avea legatura unu cu altul sa pui in meniul de sus in fiecare forum link catre celalalte doua forumuri ^^. Bine, aici ar aparea membrii.. ( nu m-am gandit >_< ). Poti sa le propui sa se inregistreze de trei ori :-?? ?
Sau poti sa faci in cadrul aceluias forum trei forumuri, si daca dai click pe unul din ele sa intri intr-un forum cu toate categoriile ( sper ca ai inteles ). Dar atunci ar aparea problema meniului care ar fi probabilin romana :-?. Si chiar daca l-ai face in engleza francezii n-ar fi de acord, si viceversa.
Si, la ce ti-ar folosii? Francezii si englezii sunt catolici...
edit:
Acuma eu nu prea inteleg ^^\". Deci folosind acel cod utilizatorii isi pot alege in ce limba sa fie forumul? ( totusi, categroiile ar ramane la fel :-? ...)
Sau poti sa faci in cadrul aceluias forum trei forumuri, si daca dai click pe unul din ele sa intri intr-un forum cu toate categoriile ( sper ca ai inteles ). Dar atunci ar aparea problema meniului care ar fi probabilin romana :-?. Si chiar daca l-ai face in engleza francezii n-ar fi de acord, si viceversa.
Si, la ce ti-ar folosii? Francezii si englezii sunt catolici...
edit:
Acuma eu nu prea inteleg ^^\". Deci folosind acel cod utilizatorii isi pot alege in ce limba sa fie forumul? ( totusi, categroiile ar ramane la fel :-? ...)
Ultima editare efectuata de catre reddish in Vin Noi 21, 2008 8:37 pm, editata de 1 ori
foloseste acest cod
poate fi pus in mesaj pe prima pagina sau intr-un witget
viki9
foloseste acest cod si poti traduce tot forumul
forumurile si categoriile.Merge e verificat
poate fi pus in mesaj pe prima pagina sau intr-un witget
- Cod:
<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://www.google.com/ig/modules/translatemypage.xml&up_source_language=ro&w=160&h=60&title=&border=&output=js"></script>
viki9
foloseste acest cod si poti traduce tot forumul
forumurile si categoriile.Merge e verificat
Ultima editare efectuata de catre nick in Vin Noi 21, 2008 9:01 pm, editata de 1 ori
reddish a scris:Si, la ce ti-ar folosii? Francezii si englezii sunt catolici...
edit:
of.. nu mai am voie sa folosesc smilies ,ca bagam acum cateva
ex: cuplu: ea romanca el francez.. fiecare-si cunoaste limba si totusi vor sa acceseze acelasi forum .. imi trebuie o versiune cu totul in romana ... si versiune in franceza cu totul in franceza. .ca resp nu poate sa se miste intr-un forum roman.. si sa scrie in franceza
*** viki9: foloseste codul dat de mine sau cel dat de nick (e acelasi)
sorry
editez..
mi-a reusit .. pot schimba limba .. insa mmmm .. las utilizatorii amestecati intre ei? fiecare scrie in ce limba doreste?
editez..
mi-a reusit .. pot schimba limba .. insa mmmm .. las utilizatorii amestecati intre ei? fiecare scrie in ce limba doreste?
In PA=>Afisare=>Pagina de start=>Generalitati=>Mesaj pe pagina de start sau in:PA=>Module=>Gestiunea widget-urilor forumului=>Creeaza un widget personalizat!
Vizitato- Vizitator
cam asa o sa iasa ... fa sectiuni diferite pentru fiecare limba ...
gresala!!!!!!!!!!2 intrebari?????????
deci u vrei 2 intrebari intr un topic deci daca faceam eu asta.....inchideai..viki9 a scris:Buna seara,
edit: 2 intrabri am si eu , pliz\
1. as dori ca forumul si portalul meu sa fie accesibil in 3 limbi : limba romana , limba franceza, limba engleza, cu toate butoanele, meniurile absolut tot .. in cele 3 limbi
2. cum pot afla IP-urile userilor / vizitatorilor in caz de nevoie?
multumesc anticipat
deci cu toti gresim si moderatorii
succes in continuare
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Cerere script traducere forum in alte limbi
» Cum pot avea un forum si in el sa fie mai multe sub forumuri?
» Mesaje noi,Nu sunt mesaje noi,Forum Blocat pot avea border?
» Schimbare limbi
» Forumul in 2 limbi
» Cum pot avea un forum si in el sa fie mai multe sub forumuri?
» Mesaje noi,Nu sunt mesaje noi,Forum Blocat pot avea border?
» Schimbare limbi
» Forumul in 2 limbi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum