+Avatar setat automat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
+Avatar setat automat
Buna ziua,
As dori ca toti membrii noi sa aibe un avatar anume cum este aici la FG,sa apara asa si la forumul meu,cum pot face?
Multumesc!
Titlu editat
As dori ca toti membrii noi sa aibe un avatar anume cum este aici la FG,sa apara asa si la forumul meu,cum pot face?
Multumesc!
Titlu editat
Re: +Avatar setat automat
P.A > Afisare > Galerie de Avataruri > Administrarea avatarurilor > Avatar de origine > Pune un link url de la o imagine si ai terminat. Succes.
Omu a scris:P.A > Afisare > Galerie de Avataruri > Administrarea avatarurilor > Avatar de origine > Pune un link url de la o imagine si ai terminat. Succes.
Multumesc mult!
Cu placere.
Subiecte similare
» Cum pot modifica un script flash in asa fel incat sa fie setat Play automat?
» no avatar automat
» Cum pot seta un avatar automat ?
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Am setat la cineva un Rang Special dar nu are drepturi!
» no avatar automat
» Cum pot seta un avatar automat ?
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Am setat la cineva un Rang Special dar nu are drepturi!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum