Android
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Android
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid un topic despre android .
Aici astept sa vad ce aplicatii aveti dvs pe telefonul personal,daca aveti preferinte sau multe altele/
Eu ,momentan am doar cateva jocuri : Blood N Glory ,si 4 jocuri Gameloft ( Hawx,Assassin Creed ,Dungeon Hunter,GT Racing )si CS Portable
M-am gandit sa deschid un topic despre android .
Aici astept sa vad ce aplicatii aveti dvs pe telefonul personal,daca aveti preferinte sau multe altele/
- Info:
- Android este o platformă software și un sistem de operare pentru dispozitive și telefoane mobile bazată pe nucleul Linux, dezvoltată inițial de compania Google, iar mai târziu de consorțiul comercial Open Handset Alliance. Android permite dezvoltatorilor să scrie cod gestionat în limbajul Java, controlând dispozitivul prin intermediul bibliotecilor Java dezvoltate de Google. Aplicațiile scrise în C și în alte limbaje pot fi compilate în cod mașină ARM și executate, dar acest model de dezvoltare nu este sprijinit oficial de către Google.
Lansarea platformei Android la 5 noiembrie 2007 a fost anunțată prin fondarea Open Handset Alliance, un consorțiu de 48 de companii de hardware, software și de telecomunicații, consacrat dezvoltării de standarde deschise pentru dispozitive mobile. Google a lansat cea mai mare parte a codului Android sub licența Apache, o licență de tip free-software și open source.
Sursa : Wikipedia.org
Eu ,momentan am doar cateva jocuri : Blood N Glory ,si 4 jocuri Gameloft ( Hawx,Assassin Creed ,Dungeon Hunter,GT Racing )si CS Portable
Re: Android
Sa traiasca magazin play.
Forta android.
Forta android.
hai că mă bag și eu aici, dacă tot am văzut topicu
nu prea sunt fan apple, pentru că apple store are decât 150 de aplicații
cât despre android, sunt fan mare, deoarece google play s-a updatat recent, are un design nou, are mai multe aplicații cum ar fii: jocuri/antivirusuri/cleaner...
momentan folosesc un iPhone 4 (iOS 7.1.2), și nu pot actualiza deloc... (am funcția de actualizare dar zice că este deja la zi...)
nu prea sunt fan apple, pentru că apple store are decât 150 de aplicații
cât despre android, sunt fan mare, deoarece google play s-a updatat recent, are un design nou, are mai multe aplicații cum ar fii: jocuri/antivirusuri/cleaner...
momentan folosesc un iPhone 4 (iOS 7.1.2), și nu pot actualiza deloc... (am funcția de actualizare dar zice că este deja la zi...)
Nu prea stau eu mult pe telefon , am un s8 si cu el imi fac treaba , iar de aplicatii / jocuri ruleaza orice pe ultra , utilizez cateva aplicatii :
Facebook
Messenger
Aplicatii legate de Telekom ( travel surf , top aplicatii , etc...)
Si aplicatii de editat poze
Aplicatie Topik It sau ceva de genu ...
Si cam atat
Messenger
Aplicatii legate de Telekom ( travel surf , top aplicatii , etc...)
Si aplicatii de editat poze
Aplicatie Topik It sau ceva de genu ...
Si cam atat
mihai a scris:momentan folosesc un iPhone 4 (iOS 7.1.2), și nu pot actualiza deloc... (am funcția de actualizare dar zice că este deja la zi...)
Este ceva normal să nu mai ai actualizări de făcut. De la iOS 7.2.1 iPhone 4 nu a mai reprezentat interes. Singurele modele de iPhone care încă beneficiază de upgrade la iOS sunt iPhone 5 şi modelele anterioare.
Eu folosesc un iPhone 5S şi sunt foarte mulţumit de el. Am utilizat şi android foarte mult dar, nu mi-a plăcut la fel de mult ca un iPhone. Părerea mea proprie, iPhone-ul cu App Store şi iOS sunt unele dintre cele mai bune produse, există şi produse din gama Samsung ce concurează şi, în unele cazuri şi depăsesc iPhone-ul.
Typlo a scris:Este ceva normal să nu mai ai actualizări de făcut. De la iOS 7.2.1 iPhone 4 nu a mai reprezentat interes. Singurele modele de iPhone care încă beneficiază de upgrade la iOS sunt iPhone 5 şi modelele anterioare.
Eu folosesc un iPhone 5S şi sunt foarte mulţumit de el. Am utilizat şi android foarte mult dar, nu mi-a plăcut la fel de mult ca un iPhone. Părerea mea proprie, iPhone-ul cu App Store şi iOS sunt unele dintre cele mai bune produse, există şi produse din gama Samsung ce concurează şi, în unele cazuri şi depăsesc iPhone-ul.
eu din ce știu, merge să actualizezi de la iPhone 4, doar că puțin mai greu, dacă tu zici că numai merge actualizat, săptămânile astea mă duc la mare cu părinții, deci s-ar putea să fac un upgrade.
Eu trag către Android, nu mă pasionează telefoanele iPhone, am avut un iPhone 4s și am renunțat la el pentru un telefon cu Android nu mă fascinează aproape deloc astfel de modele
Ionut a scris:Eu trag către Android, nu mă pasionează telefoanele iPhone, am avut un iPhone 4s și am renunțat la el pentru un telefon cu Android nu mă fascinează aproape deloc astfel de modele
ai dreptate, după cum am zis, tot android-ul face față, pentru că are aplicații care îți trebuie, antivirusuri/jocuri/programe de curățare. e.c...
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum