Creearea unui forum android!
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Creearea unui forum android!
Buna ziua,deci am citit regulamentul impus de forum gratuit insa nu imi este clar ceva!Deci eu vreau sa imi fac un forum nou care sa fie despre telefoane si tablete!De exemplu de pe acel site sa poti lua programe ca root,lolipopt launhere,dar in nicun caz jocuri piratate!Deci am voie sa creez asa forum?
Re: Creearea unui forum android!
Buna ziua, aveti voie sa creati un forum pentru tablete si telefoane doar sa nu ai link-uri pe site-uri soft**** sau altele, dar trebuie sa fi foarte atent la continuturi sa nu contita ce nu este permis pe aceasta platforma astfel risti sa se stearga forumu definitiv P.S. am patit asta
Re: Creearea unui forum android!
Pai nu dau linkuri pe alte siteuri,tot ceea ce se da pe site poate fi instalata doar de pe siteul meu(ps:inca nu l-am creat),si root,sau alte programe de telefon de acest gen se creeza greu,si ele nu dispun de licenta sau ceva de acest gen,deci ele nu pot fi copiate de pe alt site desi nu dispun de licenta?
Subiecte similare
» Android
» Tablete Android
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» din: Creearea unei pagini CSS prin localhost
» Activare prin e-mail la creearea forumurilor!
» Tablete Android
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» din: Creearea unei pagini CSS prin localhost
» Activare prin e-mail la creearea forumurilor!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum