Forum descentrat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Forum descentrat
PA->General->Forum->Configurare->Structura paginilor
Poti pune auto , sau setezi tu.. 70% 80% 90% etc..
In ceva.. nici mie nu-mi era greu sa dau un ctrl+u la http://head.taro.tv si sa editez.. dar sa pui copyright de la tine.. ? Oricum.. urat si din partea lor.. lor le-am facut o reclamatie deja
Poti pune auto , sau setezi tu.. 70% 80% 90% etc..
In ceva.. nici mie nu-mi era greu sa dau un ctrl+u la http://head.taro.tv si sa editez.. dar sa pui copyright de la tine.. ? Oricum.. urat si din partea lor.. lor le-am facut o reclamatie deja
Vizitator- Vizitator
Eu am indexu de la un prieten
Si nu merge ori cat as da chiar daca dau 0% tot asa arata
Si nu merge ori cat as da chiar daca dau 0% tot asa arata
Imi spune ca sunt prea multe litere nu pot sa o postez asa ca am uplodato:
link sters
link sters
w1ckEd, ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri externe platformei forumgratuit fara acordul unui membru al staff-ului. Multumesc pentru intelegere!
Adaugati in Foaie de stil CSS:
Adaugati in Foaie de stil CSS:
- Cod:
.bodylinewidth{
width: 85% !important;
}
Rezolvat
Subiecte similare
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum