Nu se vad codurile HTML intr-un topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu se vad codurile HTML intr-un topic
Salut ! Si pe forumul vechi si pe acesta am aceasta problema. Pun un cod HTML de ex. pentru un joc.Iar eu cand sunt logat vad doar codul nu vad jocul , iar daca sunt delogat nu apare codul ci jocul. Am bifat din panoul de control pentru optiunea de a permite coduri HTML intr-un topic , la crearea topicului am debifat optiunea "Nu permite coduri HTML in acest mesaj" si tot degeaba. Ce trebuie sa fac ?
Re: Nu se vad codurile HTML intr-un topic
Ai activat si din profil/preferinte/Autorizeaza intotdeauna HTML ?
unde se gaseste asta ?
In profilul tau nu in panoul de administrare , la preferinte gasesti acest text "Autorizeaza intotdeauna HTML" bifeaza DA si apasa inregistrare
ok am bifat acum nu mai vad codurile vad ceea ce vreau
dar cum fac sa vada toti utilizatorii ?
dar cum fac sa vada toti utilizatorii ?
haide nick te rog raspunde-mi la intrebare
Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiţi butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Referitor la problema dvs : fiecare membru al forumului trebuie sa bifeze acea optiune din profilul sau personal ca sa vada jocurile, nu codurile Html.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Referitor la problema dvs : fiecare membru al forumului trebuie sa bifeze acea optiune din profilul sau personal ca sa vada jocurile, nu codurile Html.
Referitor la problema dvs : fiecare membru al forumului trebuie sa bifeze acea optiune din profilul sau personal ca sa vada jocurile, nu codurile Html.[/quote]
Da , insa eu mi-am facut cont ieri pe un forum si avea niste topicuri cu HTML iar eu nu bifasem acea optiune si totusi nu vedeam codurile ci ceea ce trebuia...insa se pare ca nimeni nu stie asa ca va rog inchideti topicul...
Da , insa eu mi-am facut cont ieri pe un forum si avea niste topicuri cu HTML iar eu nu bifasem acea optiune si totusi nu vedeam codurile ci ceea ce trebuia...insa se pare ca nimeni nu stie asa ca va rog inchideti topicul...
bifeaza optiunea
Autorul topicuui este banat , ultimul mesaj a fost postat acum 1.4 ani
Topic inchis
Topic inchis
Subiecte similare
» Copyright intr-o pagina HTML
» Cum pot pune un news box intr-o pagina html.
» Nu imi merg codurile HTML la widget-uri
» Cum activez codurile HTML la mesaje (PhPBB3)
» Widgett intr-o pagina html
» Cum pot pune un news box intr-o pagina html.
» Nu imi merg codurile HTML la widget-uri
» Cum activez codurile HTML la mesaje (PhPBB3)
» Widgett intr-o pagina html
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum