NarutoSage Forum
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
NarutoSage Forum
Rezumarea primului mesaj :
1.Categoria: Arta&Cultura
2.Titlu:NarutoSage Forum
3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Limba: Romana
5.Descriere: Forum gratuit: Vom pune pe acest forum toate episoadele din anime-ul Naruto si Naruto Shippuden. Aceasta va fi noua noastra comunitate NarutoSage.
1.Categoria: Arta&Cultura
2.Titlu:NarutoSage Forum
3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Limba: Romana
5.Descriere: Forum gratuit: Vom pune pe acest forum toate episoadele din anime-ul Naruto si Naruto Shippuden. Aceasta va fi noua noastra comunitate NarutoSage.
Re: NarutoSage Forum
Am schimbat tema din nou. Ne pare rau dar nici una dintre cele pe care le-am incercat pana acum nu se potrivea prea bine.
Vom mai avea cateva lucruri de modificat zilele astea si pe urma vom reincepe sa postam episoade din Naruto Shippuden.
Nu uitati sa va inregistrati. Am activat 'Validarea rapida'....
De asemenea am pus forumurile in care puteti viziona Naruto in prima categorie, astfel incat acum sunt pe cate 2 forumuri pe 2 coloane...
P.S.:Ne pare rau ca am incetinit activitatea pe forum zilele trecute!
Va asteptam!
Vom mai avea cateva lucruri de modificat zilele astea si pe urma vom reincepe sa postam episoade din Naruto Shippuden.
Nu uitati sa va inregistrati. Am activat 'Validarea rapida'....
De asemenea am pus forumurile in care puteti viziona Naruto in prima categorie, astfel incat acum sunt pe cate 2 forumuri pe 2 coloane...
P.S.:Ne pare rau ca am incetinit activitatea pe forum zilele trecute!
Va asteptam!
Ne cerem scuze in special pentru data de 24.XII.2012. Am avut niste dificultati in modificarea temei. Am revenit cu noi modificari...
1. Am modificat tema din nou.
2. Avem un partener nou.
3. Am implementat o noua bara warn.
2. Avem un partener nou.
3. Am implementat o noua bara warn.
1. Am schimbat background-ul.
2. Avem un nou partener.
3. Am reanceput sa postam Naruto Shippuden.
2. Avem un nou partener.
3. Am reanceput sa postam Naruto Shippuden.
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum