Torrente pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Torrente pe forum
Am o intrebare, de eu am creat un torrent cu un joc, si eu vreau sa-l pun pe forumul meu, este legal sau ilegal?
Ultima editare efectuata de catre Uchiha Lord in Sam Sept 22, 2012 7:26 pm, editata de 1 ori
Re: Torrente pe forum
Adica tu ai urcat jocul pe un site de torent?
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Milky. a scris:Adica tu ai urcat jocul pe un site de torent?
Nu, eu am download-at un joc cu install (.exe), l-am transformat intr-un fisier .torrent si vreau sa-l pun pe forumul meu, este legal?
nu cred, se incarca drepturi de autor/piraterie
Ultima editare efectuata de catre sistec1 in Sam Sept 22, 2012 3:10 pm, editata de 1 ori
Nu prea cred ca e piraterie. Doar daca el cere bani pe acel torent este asa ceva.nu cred, se incarca drepturi de autor/piraterie
Eu cred ca e legal.
Pai, o sa astept un mesaj si de la un admin sau un asistent, si o sa vad daca este sau nu ilegal.
https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm
Acest link va ofera toate raspunsurile necesare.
Acest link va ofera toate raspunsurile necesare.
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Nu conteaza daca l-ati convertit in torrent sau nu; nu conteaza daca oferiti un link spre download extern sau folositi atasamentele - e oricum, PIRATERIE.
AlexandruMatei a scris:Nu conteaza daca l-ati convertit in torrent sau nu; nu conteaza daca oferiti un link spre download extern sau folositi atasamentele - e oricum, PIRATERIE.
asta am spus si eu... ceilalti..
sistec1 a scris:asta am spus si eu... ceilalti..
Pai am vazut asa un raspuns:
da site-ul de provenienta pe forum sa descarce de acolo..
Si asta se considera piraterie, daca nu a cerut dreptul de la autorul creatiei respective.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum