Culoarea posturilor moderatorilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Culoarea posturilor moderatorilor
Rezumarea primului mesaj :
As dori si eu sa stiu cum pot face culoarea posturilor moderatorilor sa fie la fel ca pe acest forum. Adica albastru cu alb. ( Vreau doar sa stiu cum este culoarea ca restul stiu.)
PS: Folosesc phpBB2
As dori si eu sa stiu cum pot face culoarea posturilor moderatorilor sa fie la fel ca pe acest forum. Adica albastru cu alb. ( Vreau doar sa stiu cum este culoarea ca restul stiu.)
PS: Folosesc phpBB2
Re: Culoarea posturilor moderatorilor
Da deoarece mai am si alte coduri javascript si acelea merg.
Ati observat ca sunt doua posturi in acel tutorial? Unul pentru phpBB3, altul pentru phpBB2, sper ca ati introdus codurile corecte...
Nu folositi traducere pentru ca, automat, se modifica si codul !llg-cstrike a scris:Am tradus, apoi am facut exact cum spune. NIMIC !
AlexandruMatei a scris:
Nu folositi traducere pentru ca, automat, se modifica si codul !
Acum incerc fara sa traduc.
Si da keir, am folosit pentru phpbb2
Salutare,
Dupa cum puteti vedea, pe forumul de suport s-a postat un tutorial pentru phpBB3. In decursul acestei zile se va posta si pentru phpBB2, asa ca aveti rabdare.
Numai bine!
Dupa cum puteti vedea, pe forumul de suport s-a postat un tutorial pentru phpBB3. In decursul acestei zile se va posta si pentru phpBB2, asa ca aveti rabdare.
Numai bine!
Keir a scris:Salutare,
Numai bine!
Nu mai este nevoie, am rezolvat problema
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Culoarea posturilor moderatorilor
» Nu văd playerele posturilor de radio 2.
» Cum pot sa schimb culoarea postului moderatorilor.
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
» Cum mut locul posturilor in profil
» Nu văd playerele posturilor de radio 2.
» Cum pot sa schimb culoarea postului moderatorilor.
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
» Cum mut locul posturilor in profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum