problema grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
problema grup
salut am creat alte grupuri si cand adaug un membru nu se aplica si culoarea acelui grup
Re: problema grup
Cand ati creeat grupurile , ati selectat acolo unde este nume grup , etc. Aplica culoare membrilor din grup?
TheEagle- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Mulțumiri : 0
Cand creati un grup va apare o intrebare de genul: "Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? :", bifati casuta din dreptul intrebarii.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Milky. a scris:Cand creati un grup va apare o intrebare de genul: "Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? :", bifati casuta din dreptul intrebarii.
Si eu ce am spus ?
am pus tot imi apare grupul in legenda dar cand bag un user in acel grup nu prinde culoarea
PA ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Optiunile utilizatorilor ~> Nume de utilizatori colorate : Da.
era pus! Gruprile mai vechi prind culoarea dar am faut ieri inca 2 grupuri si nu mai prind culoarea nu stiu din ce cauza o fi
Ati incercat sa scoateti userii si sa ii introduceti iar in grup?
Vizitato- Vizitator
Ducetiva si editati grupul si bifati Aplica culoare pt membri grupului? Da se afla chiar sub acel selector de culori!
pisoi^_:Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Fiind a treia avertizare de acest gen=>Warn.
Fiind a treia avertizare de acest gen=>Warn.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema Icon Grup
» Cum sterg un grup?
» Problema rang/grup
» Problema Culoare Grup
» Problema Icon Grup
» Cum sterg un grup?
» Problema rang/grup
» Problema Culoare Grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum