Optiune de stergere teme pe HitSkin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti sa aveti optiunea de a sterge temele propuse de voi de pe HitSkin?
Optiune de stergere teme pe HitSkin
Rezumarea primului mesaj :
Propun ca cei ce au propus teme pe hitskin sa aiba optiunea de a le si sterge!Un buton,ceva acolo care ar duce la stergerea temei respective!
Sunteti de acord?
Propun ca cei ce au propus teme pe hitskin sa aiba optiunea de a le si sterge!Un buton,ceva acolo care ar duce la stergerea temei respective!
Sunteti de acord?
Re: Optiune de stergere teme pe HitSkin
A mers!
Dar sincer tot ar trebui sa avem optiunea de a sterge temele puse de noi!
Dar sincer tot ar trebui sa avem optiunea de a sterge temele puse de noi!
As avea nevoie de aceasta optiune... Am vrut sa uploadez o tema , si prima oara mi s-a spus ca mai exista o tema cu acelasi nume , am mai incercat si a doua oara a mers , dar apoi tema era de doua ori...
Am votat da.
Am votat da.
Ti-a dat foarte clar mesajul ca este deja acea tema.
Daca nu te grabeai sa o mai urci odata, nu aparea in dublu exemplar.
Daca nu te grabeai sa o mai urci odata, nu aparea in dublu exemplar.
Vizitato- Vizitator
Da, ar fi bine sa se implementeze ^^... dar dupa ce apesi pe buton, sa treabuiasca obligatoriu si motivul stergerii, si sa fie niste persoane care se uita la motive si daca nu sunt suficient de bune tema nu e stearsa ^^
( pt. ca si eu am pus o tema, dar pe urma ab oservat ca suma latimii butoanelor din meniu este mai mare de 1024, deci la cei cu monitorul cu latimea de 1024 le arata jos cu scroll, asa ca am refacut butoanele si am incarcat din noua tema pe hitskin, dar cea veche a ramas ^^" )
( pt. ca si eu am pus o tema, dar pe urma ab oservat ca suma latimii butoanelor din meniu este mai mare de 1024, deci la cei cu monitorul cu latimea de 1024 le arata jos cu scroll, asa ca am refacut butoanele si am incarcat din noua tema pe hitskin, dar cea veche a ramas ^^" )
Nu sunt de acord , ca nu vad cu ce te-ar incurca asa de mult ..
flame4flame, daca ai avea teme pe hitskin ai intelege ce enervant e sa ai o tema de doua ori, sau sa ai o tema oribila ( pe care n-o foloseste nimeni ) de pe vremea cand ai incercat prima data sa dai pe butonul "trimite"
poi si ce ai de pierdut daca o ai acolo??? cu cat mai multe cu atat mai bine...
da,este o idee buna .. si sunt foarte multe teme pe hitskin de copii de 10 ani si nu sunt exeptionale..
Nu ai prins ideea, eu-element, da votezi si tu cu multimea, ce sa-i faci.
Daca ai pus o tema pe HITSKIN, sa ai un buton cu care sa poti sa-ti stergi tema ta. [ NU PE A ALTORA ]
Daca ai pus o tema pe HITSKIN, sa ai un buton cu care sa poti sa-ti stergi tema ta. [ NU PE A ALTORA ]
*** proC: te rog sa iti editezi mesajul si sa iti adaugi argumentul .... Multumesc !
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Tag Hitskin in administrare teme + gestiune teme temporare
» Dezactivare optiune stergere pentru membri
» Concurs Hitskin: Teme Invision
» Prezentarea unei teme de pe Hitskin
» Cautarea unei teme pe Hitskin
» Dezactivare optiune stergere pentru membri
» Concurs Hitskin: Teme Invision
» Prezentarea unei teme de pe Hitskin
» Cautarea unei teme pe Hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum