Optiune de stergere teme pe HitSkin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 4 • Distribuiţi
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti sa aveti optiunea de a sterge temele propuse de voi de pe HitSkin?
Optiune de stergere teme pe HitSkin
Propun ca cei ce au propus teme pe hitskin sa aiba optiunea de a le si sterge!Un buton,ceva acolo care ar duce la stergerea temei respective!
Sunteti de acord?
Sunteti de acord?
Re: Optiune de stergere teme pe HitSkin
nu...cu ce te deranjeaza...
eu da sa sterg temele care nu imi plac
se refera la temele tale nu ale celorlalti nike si sunt deacord cu ideea si eu am o tema pe hitskin si regret ca am puso,as vrea sa o sterg dar nu pot
Nu stiu inca ce sa aleg.Ar fi si bine dar nici nu prea e de folos.
De ce as vota nu?
Pentru ca daca nu vrei sa pui acolo o tema frumoasa sau etc. nu o mai pune.
De ce as vota da?
Pentru ca poate cineva chiar a gresit din intamplare si doreste sa stearga ceva.
Sunt inca nehotarat.
De ce as vota nu?
Pentru ca daca nu vrei sa pui acolo o tema frumoasa sau etc. nu o mai pune.
De ce as vota da?
Pentru ca poate cineva chiar a gresit din intamplare si doreste sa stearga ceva.
Sunt inca nehotarat.
Vizitato- Vizitator
Da...asta e si ideea...am pus tema,dar nu mai doresc sa fie pe hitskin si sa am optiunea de a o sterge....
Si eu sunt cam nehotarat dar am votat da pentru ca si eu vreau sa sterg o tema de pe hitskin.
Deci pana la urma se poate face ceva in privinta asta?
Nici nu s-au "uscat" ultimele cuvinte din acest topic bine , si tu , deja o vrei implementata ?
Rabdare, daca se considera extrem de utila, va fi luata in considerare.
Sunt sondaje cu mult mai multe raspunsuri pro si contra decit aceasta, si isi asteapta rindul.
Nu am votat.
Pe de o parte, ar fi buna, ca in cazul unor erori, greseli de text in tema, sa ai posibilitatea de a o sterge personal. 10 %Pe de alta parte, nu, o tema deja urcata, e deja folosita de n useri, ce sens ar mai avea sa o stergi ?
Pentru a le face un rau celor ce au luat-o de pe hitskin ? 90%
Nu pui in fiecare zi o tema, nu gresesti la fiecare tema pusa, iar daca se greseste, o data la 5 luni, se poate gasi o alta modalitate de a repara greseala/greselile , nu-i asa, darkspectre14 ?
Rabdare, daca se considera extrem de utila, va fi luata in considerare.
Sunt sondaje cu mult mai multe raspunsuri pro si contra decit aceasta, si isi asteapta rindul.
Nu am votat.
Pe de o parte, ar fi buna, ca in cazul unor erori, greseli de text in tema, sa ai posibilitatea de a o sterge personal. 10 %Pe de alta parte, nu, o tema deja urcata, e deja folosita de n useri, ce sens ar mai avea sa o stergi ?
Pentru a le face un rau celor ce au luat-o de pe hitskin ? 90%
Nu pui in fiecare zi o tema, nu gresesti la fiecare tema pusa, iar daca se greseste, o data la 5 luni, se poate gasi o alta modalitate de a repara greseala/greselile , nu-i asa, darkspectre14 ?
Vizitato- Vizitator
Eu doresc sa pot sterge anumit teme pentru ca am 7 teme in contul meu de pe HitSkin si vreau sa sterg 4 dintre ele pentru a mai adauga inca doua!Ca daca mai adaug observ ca tema noua care o pun inlocuieste o tema mai veche..si nu imi convine...
Probabil au acelasi nume. Pune-i un nume diferit, adauga un punct, un spatiu, etc.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Tag Hitskin in administrare teme + gestiune teme temporare
» Dezactivare optiune stergere pentru membri
» Concurs Hitskin: Teme Invision
» Prezentarea unei teme de pe Hitskin
» Cautarea unei teme pe Hitskin
» Dezactivare optiune stergere pentru membri
» Concurs Hitskin: Teme Invision
» Prezentarea unei teme de pe Hitskin
» Cautarea unei teme pe Hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum