aranjarea link-urilor interne automata (subforumurile)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
vreti aceasta optiune ?
aranjarea link-urilor interne automata (subforumurile)
Rezumarea primului mesaj :
Stiu ca multi o sa imi sara in cap si vor spune:
la ce imi trebuie acest lucru daca avem descrierea forumului in care mascam subforumurile.
cred ca toata lumea vrea ca link-urile interne sa se aranjeze singure intr-o ordine mai placuta.eu de exemplu numai vreau sa imi pun link-uri la descriere odata ce am unele standard.numai ca ele de cele mai multe ori se arajeaza anapoda
Stiu ca multi o sa imi sara in cap si vor spune:
la ce imi trebuie acest lucru daca avem descrierea forumului in care mascam subforumurile.
cred ca toata lumea vrea ca link-urile interne sa se aranjeze singure intr-o ordine mai placuta.eu de exemplu numai vreau sa imi pun link-uri la descriere odata ce am unele standard.numai ca ele de cele mai multe ori se arajeaza anapoda
Ultima editare efectuata de catre mr.franta in Dum Dec 16, 2012 11:32 pm, editata de 2 ori
Re: aranjarea link-urilor interne automata (subforumurile)
Eu votez da dar mai bine ar fi cum e la phpbb cand vream sa facem un subforum bifam o chestia sa zic asa si le face singure si in coloana
Re: aranjarea link-urilor interne automata (subforumurile)
Sugestie mai veche de un an => inchisa si arhivata
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Aranjarea subforum-urilor în 3 moduri (toate versiunile)
» forum/categorie cu link-uri spre interne
» Problema cu descriere forum/categorie cu link-uri interne
» Descriere forum/categorie cu link-uri spre interne
» Unde pun codurile din acest subiect descriere forum/categorie cu link-uri spre interne ?
» forum/categorie cu link-uri spre interne
» Problema cu descriere forum/categorie cu link-uri interne
» Descriere forum/categorie cu link-uri spre interne
» Unde pun codurile din acest subiect descriere forum/categorie cu link-uri spre interne ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum