aranjarea link-urilor interne automata (subforumurile)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
vreti aceasta optiune ?
aranjarea link-urilor interne automata (subforumurile)
Rezumarea primului mesaj :
Stiu ca multi o sa imi sara in cap si vor spune:
la ce imi trebuie acest lucru daca avem descrierea forumului in care mascam subforumurile.
cred ca toata lumea vrea ca link-urile interne sa se aranjeze singure intr-o ordine mai placuta.eu de exemplu numai vreau sa imi pun link-uri la descriere odata ce am unele standard.numai ca ele de cele mai multe ori se arajeaza anapoda
Stiu ca multi o sa imi sara in cap si vor spune:
la ce imi trebuie acest lucru daca avem descrierea forumului in care mascam subforumurile.
cred ca toata lumea vrea ca link-urile interne sa se aranjeze singure intr-o ordine mai placuta.eu de exemplu numai vreau sa imi pun link-uri la descriere odata ce am unele standard.numai ca ele de cele mai multe ori se arajeaza anapoda
Ultima editare efectuata de catre mr.franta in Dum Dec 16, 2012 11:32 pm, editata de 2 ori
Re: aranjarea link-urilor interne automata (subforumurile)
Am votat DA, dar nu doresc să argumentez votul .
ALn- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Data înscrierii : 17/11/2012
Mulțumiri : 0
Sunt de acord cu tine franta
Votul meu este : "DA"
Votul meu este : "DA"
o idee buna
Votul meu este : DA
Votul meu este : DA
Da... Ar fi mai simplu, mai ordonat...
Am sa va rog sa explicati ce intelegeti printr-o ordine "mai placuta". Multumesc!
ca sa ma exprim altfel sa spunem ca un forum are 10 subforumuri doamna Ina,
iar cand bifam sa se vafa subforumurile sa fie intr-o lista ordonata pe 2 randuri
de cate 5 subforumuri
sa spunem ca acum arata asa:
iar cu aceasta aranjare sa scapam de virgula si sa fie cu spatiu intre ele si sa arate cam asa
in acest fel numai trebuie sa incarcam descrierea unui forum,si in plus cand se raspunde la un subiect trebuie sa dam click pe titlu apoi sa vedem unde s-a raspuns...
sper ma ma intelegeti
ma scuzati ca de multe ori nu sunt explicit
iar cand bifam sa se vafa subforumurile sa fie intr-o lista ordonata pe 2 randuri
de cate 5 subforumuri
sa spunem ca acum arata asa:
- Cod:
subforum,subforum,subforum,subforum,subforum,subforum,subforum,subforum,subforum,subforum
iar cu aceasta aranjare sa scapam de virgula si sa fie cu spatiu intre ele si sa arate cam asa
- Cod:
subforum subforum subforum subforum subforum
subforum subforum subforum subforum subforum
in acest fel numai trebuie sa incarcam descrierea unui forum,si in plus cand se raspunde la un subiect trebuie sa dam click pe titlu apoi sa vedem unde s-a raspuns...
sper ma ma intelegeti
ma scuzati ca de multe ori nu sunt explicit
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Aranjarea subforum-urilor în 3 moduri (toate versiunile)
» forum/categorie cu link-uri spre interne
» Problema cu descriere forum/categorie cu link-uri interne
» Descriere forum/categorie cu link-uri spre interne
» Unde pun codurile din acest subiect descriere forum/categorie cu link-uri spre interne ?
» forum/categorie cu link-uri spre interne
» Problema cu descriere forum/categorie cu link-uri interne
» Descriere forum/categorie cu link-uri spre interne
» Unde pun codurile din acest subiect descriere forum/categorie cu link-uri spre interne ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum