Problemă la temă , toate forumurile şi categoriile în partea stângă.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problemă la temă , toate forumurile şi categoriile în partea stângă.
Bună ziua!
Pentru început eu sunt PepsiTwist.
Am o problemă cu tema , toate forumurile şi categoriile sunt in partea stângă , precum si scrisul de la ''Cine este conectat? ''
Am să vă dau o imagine cu problema consemnată , însă vă rog să nu îmi daţi idei precum să şterg tot CSS , am 2400 de rânduri în CSS , vreau exact codul pe care trebuie să îl şterg.
Imaginea : https://2img.net/r/ihimg/f/404/images1gm.jpg/
Toate cele bune,
The Eagle.
Pentru început eu sunt PepsiTwist.
Am o problemă cu tema , toate forumurile şi categoriile sunt in partea stângă , precum si scrisul de la ''Cine este conectat? ''
Am să vă dau o imagine cu problema consemnată , însă vă rog să nu îmi daţi idei precum să şterg tot CSS , am 2400 de rânduri în CSS , vreau exact codul pe care trebuie să îl şterg.
Imaginea : https://2img.net/r/ihimg/f/404/images1gm.jpg/
Toate cele bune,
The Eagle.
TheEagle- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Mulțumiri : 0
Re: Problemă la temă , toate forumurile şi categoriile în partea stângă.
Acea tema este facuta special pentru a avea widget-urile pe partea stanga, activate.
P.S: Nu avem cum sa te ajutam sa cauti acel cod cand tu nici macar forumul nu-l ai in profil..
P.S: Nu avem cum sa te ajutam sa cauti acel cod cand tu nici macar forumul nu-l ai in profil..
Bună ziua Omu .
Am zis că cel mai bine ar fi să adaug la profil forumul meu atunci când îl termin.
Forumul meu este : http://freeday.forumulmeu.ro/
Aş vrea dacă puteţi dvs. să îmi spuneţi codul ce trebuie şters pentru a nu apărea imaginea de background , adică acolo unde trebuia să fie meniul , acea imagine cum aş putea să o şterg?
EDIT* : Am încercat să şterg tot CSS , forumurile şi categoriile se aflau pe mijloc , iar imaginea de care vorbeam mai sus dispăruse , însă tot ce era in acea temă s-a şters şi era ca şi o temă officiala a site-ului Hitskin.
Deci cred că pe undeva ar putea fi un cod.
Am zis că cel mai bine ar fi să adaug la profil forumul meu atunci când îl termin.
Forumul meu este : http://freeday.forumulmeu.ro/
Aş vrea dacă puteţi dvs. să îmi spuneţi codul ce trebuie şters pentru a nu apărea imaginea de background , adică acolo unde trebuia să fie meniul , acea imagine cum aş putea să o şterg?
EDIT* : Am încercat să şterg tot CSS , forumurile şi categoriile se aflau pe mijloc , iar imaginea de care vorbeam mai sus dispăruse , însă tot ce era in acea temă s-a şters şi era ca şi o temă officiala a site-ului Hitskin.
Deci cred că pe undeva ar putea fi un cod.
Sterge din CSS:
Si adauga:
- Cod:
#main-content {
width: 935px;
margin-left: 0px;
padding: 15px;
padding-top: -65em;
}
Si adauga:
- Cod:
#main-content {
padding: 15px;
width: 1127px;
margin-left: 20px;}
Aş vrea să vă mulţumesc din tot sufletul , forumurile si categoriile s-au fixact pe mijloc , totul este perfect , vă mulţumesc încă odată ,
Vă urez o zii bună!
Vă urez o zii bună!
Subiecte similare
» Problema Widget-uri partea stanga - phpBB2
» cum fac categoriile forumurile
» Nu Imi Apar Categoriile Si Forumurile ! ! !
» Profil in partea stanga
» Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
» cum fac categoriile forumurile
» Nu Imi Apar Categoriile Si Forumurile ! ! !
» Profil in partea stanga
» Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum