Utilizator cu drepturi speciale.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Utilizator cu drepturi speciale.
Cum pot deveni utilizator cu drepturi speciale ?
Re: Utilizator cu drepturi speciale.
Eu nu inteleg, la ce te referi? Pe forumul tau sau unde? Te rog sa explici mai detaliat problema.
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Se refera aici. Pe forumul acesta. Cum poate deveni un membru cu permisiuni speciale ?
Sincer si eu as vrea sa aflu chestia asta
Sincer si eu as vrea sa aflu chestia asta
Nu inteleg ce ati vrea sa faceti , puteti fi mai explicit ?
Andreix- Membru activ
Varsta : 26
Localizare : Pitesti
Data înscrierii : 25/07/2012
Mulțumiri : 0
Deci, cand incerci sa postezi intr-un subforum, cum ar fi acesta, iti spune ca "Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum".
Asa ca am vrea si noi sa aflam cum putem deveni un membru cu drepturi speciale de acces.
Asa ca am vrea si noi sa aflam cum putem deveni un membru cu drepturi speciale de acces.
Doar membrii din staff, respectiv cei care au drepturi de moderare in sectiunea respectiva pot posta acolo. De aceea la Promovari Forumuri trebuie sa postati in topicul pentru Prezentari
Vizitato- Vizitator
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Utilizator cu drepturi speciale
» Drepturi Speciale
» Ce inseamna "utilizatori cu drepturi speciale de acces"???
» Drepturi de Autor
» Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum
» Drepturi Speciale
» Ce inseamna "utilizatori cu drepturi speciale de acces"???
» Drepturi de Autor
» Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum