Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum
Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum cum pot posta si eu acolo? va rog
Re: Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum
trebuie sa fii analist,modertor,asistent,administrtator pentru a putea posta in sectiunea respectiva
Re: Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot posta in acest forum
Despre ce forum este vorba, va rog?
https://help.forumgratuit.ro/promovare-forumuri-numai-forumuri-forumgratuit-f20/
promovare forum si toturi altii au mai putine mesaje ca mn si or putut posta
promovare forum si toturi altii au mai putine mesaje ca mn si or putut posta
totusi multumesc dar nu merge
citeste te rog mesajul privat care ti l-am dat
citeste te rog mesajul privat care ti l-am dat
Va rog sa cititi inca o data cu atentie. Am vazut ca ati putut posta in topicurile altora si chiar ati facut exces. Inca nu am reusit sa duc absolut toate mesajele dumneavoastra la cos
Pentru promovarea forumului dumneavoastra puteti posta doar in topicul de propuneri, respectind regulamentul sectiunii.
Regulament pe care chiar va rog insistent sa il cititi. Multumesc!
Nu acord suport prin PM sau alte metode, puteati vedea acest lucru si in profilul meu.
Pentru promovarea forumului dumneavoastra puteti posta doar in topicul de propuneri, respectind regulamentul sectiunii.
Regulament pe care chiar va rog insistent sa il cititi. Multumesc!
Nu acord suport prin PM sau alte metode, puteati vedea acest lucru si in profilul meu.
Si mie la fel imi zice nustiu dc oare??
Voi sunteti orbi sau incapabili sa cititi 2 randuri?
>>>AICI<<< se fac propunerile (da click unde scrie [in acest mesaj] >>>AICI<<< daca nu intelegi ), si postati doar dupa ce ati citit acest regulament, si nu uita sa respecti ACEST model.
Acuma v-ati prins?...sau trebuie sa realizez un tutorial video?
>>>AICI<<< se fac propunerile (da click unde scrie [in acest mesaj] >>>AICI<<< daca nu intelegi ), si postati doar dupa ce ati citit acest regulament, si nu uita sa respecti ACEST model.
Acuma v-ati prins?...sau trebuie sa realizez un tutorial video?
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".MNiko a scris:Rezolvat?
Subiecte similare
» Utilizator cu drepturi speciale
» Utilizator cu drepturi speciale.
» Ce inseamna "utilizatori cu drepturi speciale de acces"???
» Cum fac ca doar cei care sunt in staff sa stearga un mesaj sau forumu creat de ei...
» Drepturi Speciale
» Utilizator cu drepturi speciale.
» Ce inseamna "utilizatori cu drepturi speciale de acces"???
» Cum fac ca doar cei care sunt in staff sa stearga un mesaj sau forumu creat de ei...
» Drepturi Speciale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum