Problema selectare limba [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema selectare limba [R]
Pe forumul pentru anul meu de facultate am selectat limba engleza.
Dar panoul de administrare, precum si restul textului de pe forum, au ramas in romana. Am nevoie sa fie in engleza deoarece vor fi si membrii care sunt din alte tari, dar studiaza in Romania in enlgeza. Ei pur si simplu nu vor putea intelege ce este in romana.
Cum trec totul pe Engleza?
Multumesc.
Dar panoul de administrare, precum si restul textului de pe forum, au ramas in romana. Am nevoie sa fie in engleza deoarece vor fi si membrii care sunt din alte tari, dar studiaza in Romania in enlgeza. Ei pur si simplu nu vor putea intelege ce este in romana.
Cum trec totul pe Engleza?
Multumesc.
Re: Problema selectare limba [R]
Am rezolvat problema, cu ajutorul unui user. Uitasem sa setez si in profilul meu
Din pacate nu am optiunea sa sterg acest mesaj si am uitat ca trebuie sa il editez pe cel de mai sus. As fi sters cu totul, dar nu am aceasta optiune valabila.
Din pacate nu am optiunea sa sterg acest mesaj si am uitat ca trebuie sa il editez pe cel de mai sus. As fi sters cu totul, dar nu am aceasta optiune valabila.
Re: Problema selectare limba [R]
DUBLU POST :
Vă reamintesc că mesajele duble / triple nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioadă de 24 de ore de la ultimul mesaj.
Daca vreti sa faceti o completare in ultimul post, folositi functia EDIT.
Citiţi REGULAMENTUL INTERN forumgratuit.ro
=> Mustrare
{ 1960 }
================
Te rog sa nu ni-l mai preamaresti pe acest fost user in posturi.
Este un user care nu mai are nimic in comun cu noi, dupa tot ce a putut sa improaste catre noi.
Ti-ai rezolvat problema, foarte bine, nu mai repeta acest nume de fiecare data.
Vrei sa ii multumesti, fa-o trimitindu-i personal osanale, nu in forumul de suport, din care a fost exclus.
Multumesc de atentie si intelegere.
Pe viitor, voi sterge orice referire la acest fost.
Vă reamintesc că mesajele duble / triple nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioadă de 24 de ore de la ultimul mesaj.
Daca vreti sa faceti o completare in ultimul post, folositi functia EDIT.
Citiţi REGULAMENTUL INTERN forumgratuit.ro
=> Mustrare
{ 1960 }
================
Te rog sa nu ni-l mai preamaresti pe acest fost user in posturi.
Este un user care nu mai are nimic in comun cu noi, dupa tot ce a putut sa improaste catre noi.
Ti-ai rezolvat problema, foarte bine, nu mai repeta acest nume de fiecare data.
Vrei sa ii multumesti, fa-o trimitindu-i personal osanale, nu in forumul de suport, din care a fost exclus.
Multumesc de atentie si intelegere.
Pe viitor, voi sterge orice referire la acest fost.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» problema limba la evenimente
» Cum pot sa traduc forumul din limba Romana in limba Engleza? [R]
» Cod selectare totala
» Blocare selectare text
» Script selectare continut categorie
» Cum pot sa traduc forumul din limba Romana in limba Engleza? [R]
» Cod selectare totala
» Blocare selectare text
» Script selectare continut categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum