Rapoartele de alerta!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Rapoartele de alerta!
Salut!Am o problema la rapoartele de alerta daca sunt membru si nu admin si vreau sa fac un raport de alerta imi apare acest scris : Mesajele acestui utilizator nu pot avea rapoarte
Am setat asa :
Statutul raportului alerta : Membri
Alerta personala : Nu
Editarea alertelor de catre utilizatori :Da
Siii .... tot nu pot in calitate de membru sa fac un raport de alerta as vrea ca Admin , Moderatori si Membri sa faca rapoarte de alerta nu doar Admini si Moderatori!
Am setat asa :
Statutul raportului alerta : Membri
Alerta personala : Nu
Editarea alertelor de catre utilizatori :Da
Siii .... tot nu pot in calitate de membru sa fac un raport de alerta as vrea ca Admin , Moderatori si Membri sa faca rapoarte de alerta nu doar Admini si Moderatori!
Re: Rapoartele de alerta!
Incearca sa setezi pentru membri, din cate cred, si moderatorii si administratorii vor putea apoi.
Si verifica daca nu cumva ai blocat acel utilizator pentru a nu putea trimite rapoarte.
Daca pui mouse-ul pe: iti va aparea un tooltip cu explicatii
La statutul raportului de alerta, daca setezi minimul, adica membrii, ceilalti ( moderatorii si administratorii ) vor putea. Daca vei seta moderatori sau administratori, doar acestia vor putea.
Si verifica daca nu cumva ai blocat acel utilizator pentru a nu putea trimite rapoarte.
Daca pui mouse-ul pe: iti va aparea un tooltip cu explicatii
La statutul raportului de alerta, daca setezi minimul, adica membrii, ceilalti ( moderatorii si administratorii ) vor putea. Daca vei seta moderatori sau administratori, doar acestia vor putea.
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Raportul de alerta
» Tot nu am inteles cum sa folosesc Raportul de alerta.
» Unde apar imaginile raportului de alerta ?
» Tot nu am inteles cum sa folosesc Raportul de alerta.
» Unde apar imaginile raportului de alerta ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum