De ce mi se strica forumul daca vreau sa pun o tema noua?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
De ce mi se strica forumul daca vreau sa pun o tema noua?
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor! Scuze de deranj.. Am si eu o problema,orice tema noua vreau sa pun(indiferent phbpp 2 sau alta) nu vrea sa ma lese, cand o pun tot forumul e distrus,abea sunt niste scrisuri aproape tot care cica sunt butoanele de navigare si celelalte Sincer sa fiu nu prea imi place tema asta si as vreasa o modific si un prieten mi-a spus ca tema e hackata si ca mi-a distrus forumul Va rog ajutor cat mai repde
Acesta este linkul forumului http://gamingdevice.forumer.ro/forum
Buna tuturor! Scuze de deranj.. Am si eu o problema,orice tema noua vreau sa pun(indiferent phbpp 2 sau alta) nu vrea sa ma lese, cand o pun tot forumul e distrus,abea sunt niste scrisuri aproape tot care cica sunt butoanele de navigare si celelalte Sincer sa fiu nu prea imi place tema asta si as vreasa o modific si un prieten mi-a spus ca tema e hackata si ca mi-a distrus forumul Va rog ajutor cat mai repde
Acesta este linkul forumului http://gamingdevice.forumer.ro/forum
robertfuredi- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 20/06/2011
Mulțumiri : 0
Re: De ce mi se strica forumul daca vreau sa pun o tema noua?
O sa incerc sa fac lucrul asta Omu,sper sa mearga,multumesc
A mers chiar iti multumesc fara tine ar fi trebuit sa las forumul.Multumesc mult de tot.
Cu multa placere
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Vreau ca daca eu creez 3 subiecte sa mi le afiseze in ordinea in care le-am creeat eu.
» tema noua
» Tema noua
» Tema Noua
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» tema noua
» Tema noua
» Tema Noua
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum