Nu imi apar semnaturile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Nu imi apar semnaturile
Rezumarea primului mesaj :
Buna lume!!!
Am vrut sa imi pun o semnatura dar nu mi se vede ... am bifat totul in PA la semnaturi dar nu merge!!!
Ce trebuie sa fac?
Va rog ajutati-ma!!!
Uitati aici o poza :
Buna lume!!!
Am vrut sa imi pun o semnatura dar nu mi se vede ... am bifat totul in PA la semnaturi dar nu merge!!!
Ce trebuie sa fac?
Va rog ajutati-ma!!!
Uitati aici o poza :
Ultima editare efectuata de catre Moshu in Mar Iun 12, 2012 4:13 pm, editata de 1 ori
Re: Nu imi apar semnaturile
Nu merge !!! Tot nu apare semnatura, dar apropo unde gasesc codurile java alea de care spunea Kevin??? Poate este de acoloL! a scris:Păi aţi activat semnăturile din Panoul de Administrare => Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Optiunile utilizatorilor => Optiuni Utilizator => Permite semnaturi : Toti membrii sau Grupuri.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu apar semnaturile!
» De ce nu imi apar semnaturile la forum?
» Nu apar semnaturile la utilizatorii care au postat pe forum.
» Nu imi merg semnaturile
» Cum fac vizibile semnaturile?
» De ce nu imi apar semnaturile la forum?
» Nu apar semnaturile la utilizatorii care au postat pe forum.
» Nu imi merg semnaturile
» Cum fac vizibile semnaturile?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum