Rank-ul "Proiectant de teme"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ati dori acest lucru?
Rank-ul "Proiectant de teme"
Acest grad il va primi membru care posteaza teme create de el.Doar membri care au teme frumoase si care au in spatele lor multa munca.
Rol:De-a modera sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" si de-a crea teme.
Ce ziceti?Sunteti de acord?
Rol:De-a modera sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" si de-a crea teme.
Ce ziceti?Sunteti de acord?
Ultima editare efectuata de catre Puma' in Lun Iun 11, 2012 5:51 pm, editata de 1 ori
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Rank-ul "Proiectant de teme"
Ar fii o idee, as vota DA
Dar nu exista sondaj .
Dar nu exista sondaj .
Gata,am adaugat si un sondaj.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Am votat nu, fiindca nu isi are rostul acest rang. Cine creeaza teme nu creeaza pentru rang creeaza pentru el sau pentru un forum deci nu sunt de acord cu aceasta propunere.
Acest rang, ar însemna să fie creeat un nou grup, care ar duce la o secțiune de teme speciale asemeni celei de pe forumul de suport engleza. ( Citește aici: https://help.forumgratuit.ro/t29009- )
În afară de asta, sunt de acord și cu Kevin, nu trebuie să creezi teme doar pentru a primi un rang, faci asta pentru a ajuta utilizatorii acestei platforme. Dacă dorești să creezi teme pentru a ajuta, nimeni nu te oprește, dar nu rang în plus este inutil. Poți privi acest rang ca pe rang-ul de Contributor.
Am votat NU.
În afară de asta, sunt de acord și cu Kevin, nu trebuie să creezi teme doar pentru a primi un rang, faci asta pentru a ajuta utilizatorii acestei platforme. Dacă dorești să creezi teme pentru a ajuta, nimeni nu te oprește, dar nu rang în plus este inutil. Poți privi acest rang ca pe rang-ul de Contributor.
Am votat NU.
Nu vom oferi niciodata permisiuni de moderare unui membru doar pentru ca face 3 teme pe zi si posteaza 30 de mesaje pe ora.Rol:De-a modera sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" si de-a crea teme.
Pentru activitate si ajutorarea membrilor comunitatii (prin suport, teme, creatii grafice, revizuiri), avem deja o distinctie, cea de Contribuitor, nu-si are rostul sa repartizam cate un grad fiecarei activitati in parte.
Sugestie respinsa si arhivata.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Tag Hitskin in administrare teme + gestiune teme temporare
» Mutare poza rank (rank deasupra avatarului)
» Importa teme
» Romania new teme
» Teme Forumgratuit
» Mutare poza rank (rank deasupra avatarului)
» Importa teme
» Romania new teme
» Teme Forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum