PLAGERE FORUM
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
PLAGIERE FORUM
Buna ziua mia plagiat cineva forumu si eu as vrea sa ii sterg forumu lu ala care mi la plagiat cum pot face unde pot face cerere sa il stearga ma puteti ajuta ??
Re: PLAGERE FORUM
Ultima editare efectuata de catre BoomBoomBoom in Sam Iun 02, 2012 10:10 pm, editata de 1 ori
Salutare.
https://help.forumgratuit.ro/t28610-in-atentia-celor-ce-trimit-plangeri-impotriva-unor-forumuri
Stati calm si nu va grabiti. Aveti aici niste informatii privind astfel de lucruri:Kynder =p~ a scris:Buna ziua mia plagiat cineva forumu si eu as vrea sa ii sterg forumu lu ala care mi la plagiat cum pot face unde pot face cerere sa il stearga ma puteti ajuta ??
https://help.forumgratuit.ro/t28610-in-atentia-celor-ce-trimit-plangeri-impotriva-unor-forumuri
Va rog sa nu mai scrieti in exclusivitate cu litere mari/caps.
Multumesc pentru întelegere!
Multumesc pentru întelegere!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum