Afisare Motivului votului in sondaj
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Credeti ca ar trebui adaugata optiunea "Motiv"?
Afisare Motivului votului in sondaj
Rezumarea primului mesaj :
Sunt sigur ca multi ( cei ce frecventeaza frecvent aceasta categorie ) ati observat cum voturile apar din senin fara nici o motivatie. Sunt sigur ca unii voteaza si ei asa ca poate poate o sa aiba mai multe optiuni pe forumuri.
De aceea fac aceasta sugestie.
Eu sugerez adaugarea unei optiuni de activare a motivului in sondaj sau nu:
Adica, daca doresti afisarea motivelor apesi pe DA, daca nu apesi pe NU, adica va fi sondajul clasic, pe care il avem si acum.
Daca optiunea este ACTIVATA, atunci sondajul va aparea ceva de genul:
Am zis ceva de genul, fiindca poate nu va fi asa ( daca va fi ), este doar un exemplu ( un preview ).
Sunt sigur ca multi ( cei ce frecventeaza frecvent aceasta categorie ) ati observat cum voturile apar din senin fara nici o motivatie. Sunt sigur ca unii voteaza si ei asa ca poate poate o sa aiba mai multe optiuni pe forumuri.
De aceea fac aceasta sugestie.
Eu sugerez adaugarea unei optiuni de activare a motivului in sondaj sau nu:
Adica, daca doresti afisarea motivelor apesi pe DA, daca nu apesi pe NU, adica va fi sondajul clasic, pe care il avem si acum.
Daca optiunea este ACTIVATA, atunci sondajul va aparea ceva de genul:
Am zis ceva de genul, fiindca poate nu va fi asa ( daca va fi ), este doar un exemplu ( un preview ).
Re: Afisare Motivului votului in sondaj
Şi dacă ar trebui specificat motivul toţi utilizatorii ar scrie „nu am” sau „nici unul”. Aşa că m-am decis să votez nu şi aşa las.
Motivul il scriu cei care doresc, in cadrul topicului. A-i obliga sa specifice motivul in acelasi timp cu votul... nu vad sensul. Pina la urma ne intereseaza rezultatul sondajului si nu motivele fiecaruia. Iar faptul ca se va putea afla cne a votat si cum - aceasta ii va impiedica pe useri sa mai voteze. Sondajul este un intrument statistic, si nu un interogatoriu.
Vot NU si sper ca nu se gindi nimeni vreodata sa implementeze asa ceva
Vot NU si sper ca nu se gindi nimeni vreodata sa implementeze asa ceva
Am votat da!E o idee geniala!
Raman la spusele lui Ina si votez cu Nu.
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Măi , păi aşa unii dacă nu ar da motiv ar spune gen . Da, votez că da ! Păi bine, şi de ce DA ? Plus că am văzut în topicul unui membru că Lizzard parcă , zicea să argumenteze . Deci ? Eu am votat da.
Unii dacă nu ar da motiv ar spune : Da, votez că da ! Păi bine, şi de ce DA ?
Am votat da , deoarece membrii si-ar putea argumentra
Am votat da , deoarece membrii si-ar putea argumentra
Sugestie respinsa. Va rog sa cititi aceasta postare:
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/optiuni-suplimentare-pentru-sondaje-t14617.htm#129312
Inchis si trimis in arhiva.
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/optiuni-suplimentare-pentru-sondaje-t14617.htm#129312
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Adaugarea motivului bannari sub numele utilizatorului.
» Sondaj
» Telefoanele
» cum pun un sondaj
» Cum pun Sondaj?
» Sondaj
» Telefoanele
» cum pun un sondaj
» Cum pun Sondaj?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum