Adaugarea motivului bannari sub numele utilizatorului.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti adaugare motivul bannului sub numele utilizatorului?
Adaugarea motivului bannari sub numele utilizatorului.
As vrea sa propun sub numele utilizatorilui sa apara motivul banului
Ex:
Nume Utilizator
Motiv:Nerespectarea regulilor
Pentru ca uni utilizatori(cum as fi eu) nu stiu motiv pentru care au loat banul.
Ex:
Nume Utilizator
Pentru ca uni utilizatori(cum as fi eu) nu stiu motiv pentru care au loat banul.
Re: Adaugarea motivului bannari sub numele utilizatorului.
93AnThRaX a scris:
Asta e singurul motiv, nu dam ban pentru ca nu ne place avatarul
93AnThRaX a scris:
Nu vad niciun motiv pentru care utilizatorii ar trebui sa stie o astfel de informatie
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Poy ar trebuie sa stie ca sa nu mai greseasca a doua oara...poate a facut spam si nu si-a dat seama...
Nu vad niciun motiv pentru care utilizatorii ar trebui sa stie o astfel de informatie
Nu vad de ce ceilalti membri ar trebui sa stie motivul pentru care un utilizator a fost banat, doar ce-l care a fost banat trebuie sa stie. Noi spunem si motivul cand banam un membru
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Ce îi intereseaza pe alţii de ce a fost banat alt membru?El trebuie sa şite!Votez NU
Buna seara,
Motivul pentru care un membru a fost banat este confidential, la fel cum sunt si mustrarile si warn-urile primite de un utilizator. Motivul banarii este trecut in rubrica special destinata acestui lucru de catre moderatori atunci cand un utilizator trebuie sa fie banat pentru incalcarea regulamentului.
Sugestie respinsa.
Motivul pentru care un membru a fost banat este confidential, la fel cum sunt si mustrarile si warn-urile primite de un utilizator. Motivul banarii este trecut in rubrica special destinata acestui lucru de catre moderatori atunci cand un utilizator trebuie sa fie banat pentru incalcarea regulamentului.
Sugestie respinsa.
Subiecte similare
» Cum sa fac o semnatura cu numele utilizatorului ?
» Cum fac sa apara numele utilizatorului conectat?
» mesaj de bun venit cu numele utilizatorului
» Afisare Motivului votului in sondaj
» Imagine langa numele utilizatorului
» Cum fac sa apara numele utilizatorului conectat?
» mesaj de bun venit cu numele utilizatorului
» Afisare Motivului votului in sondaj
» Imagine langa numele utilizatorului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum