Creatii personale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ati dori acest lucru?
Creatii personale
Buna ziua!
Cred ca ar fi bine pentru forumul de suport daca s-ar infiinta categoria:"Creatii personale"
sau "Portofoliu Meu"(Asta tine de voi cum alegeti)
Importanta:Acolo membri de pe forumul de suport isi pot expune creatiile si asa ar mai fi o modalitate prin care sa se mai aleaga designeri.
Iconitele:
Sau
Cred ca ar fi bine pentru forumul de suport daca s-ar infiinta categoria:"Creatii personale"
sau "Portofoliu Meu"(Asta tine de voi cum alegeti)
Importanta:Acolo membri de pe forumul de suport isi pot expune creatiile si asa ar mai fi o modalitate prin care sa se mai aleaga designeri.
Iconitele:
Sau
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Creatii personale
Sunt Pro cu acest sondaj fiindca fiecare membru vrea sa isi posteze portofoluil lui cu creatiile in aceea sectiune unde cum zice si D! sa se aleaga designeri doar priceputi cu creatii cel putin sofisticate. Deci votez DA.
Multumesc pentru sustinere BOOM.
Pareri/Critici?
Pareri/Critici?
Salutare,
Dacă este să analizăm situaţia, am ajunge la această idee: Forumul de suport este stric pentru suport, şi nu pentru discuţii sau prezentarea evoluţiei, dacă ar fi să-i spunem aşa, în programele grafice.
Dacă este să analizăm situaţia, am ajunge la această idee: Forumul de suport este stric pentru suport, şi nu pentru discuţii sau prezentarea evoluţiei, dacă ar fi să-i spunem aşa, în programele grafice.
https://help.forumgratuit.ro/t10217-noutati-si-informatii citeste penultimul post !
Am citit,dar poate o fac din nou.
Hey,
Frumoasa idee, as vrea sa fie din nou adaugata. Am votat da.
Frumoasa idee, as vrea sa fie din nou adaugata. Am votat da.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Sectiunea nu fost inchisa pentru a fi redeschisa mai tarziu. Hotararea a fost luata in urma unor discutii la nivel administrativ, a caror rezultat sunt destul de clare si astazi.Am citit,dar poate o fac din nou.
Nu va trebuie neaparat un portofoliu pentru a va arata priceperea in programele de editare a imaginilor, puteti sa faceti acest lucru rezolvand cererile grafice din categoria respectiva.
Sugestie respinsa si trimisa in arhiva.
Vizitato- Vizitator
Sectiunea a fost redeschisa.
Sugestie aceptata.
Sugestie aceptata.
Subiecte similare
» Widget-uri personale
» Problema widget-uri personale in PunBB
» Date personale ale userului pe o singura coloana
» Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
» GDPR: mai multă protecție pentru datele dvs. personale
» Problema widget-uri personale in PunBB
» Date personale ale userului pe o singura coloana
» Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
» GDPR: mai multă protecție pentru datele dvs. personale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum