Problema widget-uri personale in PunBB
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema widget-uri personale in PunBB
Am o problema mare...cum pot pune windget personal in punBB? nu imi apare desi am incercat toate metodele (
Re: Problema widget-uri personale in PunBB
Unde doriti sa puneti acele widgeturi? In forum in portal? Ati putea pune si o imagine din PA de unde intampinati problema? ( aveti grija sa stergeti toate linkurile din imagine mai intai sau veti primi warn pt spam)
vreau sa pun windgeturile in forum...adica sa apara windgeturile forumului..ele sunt activate...dupa cum vedeti...
dar nu apar in forum (
im arata doar sagetile
dar nu apar in forum (
im arata doar sagetile
aveti vreo idee?
Ati folosit cumva acest tutorial si ati utiat de el intre timp?
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/script-pentru-afisarea-ascunderea-widget-urilor-t19656.htm
Pur si simplu faceti click pe sageti si vor apare widgeturile
Off topic: termenul corect, dupa cum vedeti scris si in PA, este WIDGET si nu windget.
Titlu editat
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/script-pentru-afisarea-ascunderea-widget-urilor-t19656.htm
Pur si simplu faceti click pe sageti si vor apare widgeturile
Off topic: termenul corect, dupa cum vedeti scris si in PA, este WIDGET si nu windget.
Titlu editat
imi pare rau ina...
am folosit intocmai... tutorialul pas cu pas...problema este ca nu imi afiseaza deloc cu sau fara ascundere am incercat in fel si chip (
am folosit intocmai... tutorialul pas cu pas...problema este ca nu imi afiseaza deloc cu sau fara ascundere am incercat in fel si chip (
Daca ai pus cumva codul pentru partea dreapta in loc de cel pentru partea stinga, nu vor functiona.
Poti sa verifici inca o data acest lucru, te rog? Iar daca sint puse corect, ca sa vedem daca e ceva in neregula copiaza aici codurile din widgeturi, puse intre tag-urile
In plus, verifica te rog in foaia de stil CSS daca forumul tau are setata latime fixa.
Poti sa verifici inca o data acest lucru, te rog? Iar daca sint puse corect, ca sa vedem daca e ceva in neregula copiaza aici codurile din widgeturi, puse intre tag-urile
- Cod:
[code] si [/code]
In plus, verifica te rog in foaia de stil CSS daca forumul tau are setata latime fixa.
multumesc ina:-* am schimbat versiunea k nu mergea , se pare k era din cauza css temei ^^ poti inchide topicul ^^
Subiecte similare
» Widget-uri personale
» Problema statistici punbb
» problema widget
» Problema afisare meniu [PunBB]
» Problema widget-uri
» Problema statistici punbb
» problema widget
» Problema afisare meniu [PunBB]
» Problema widget-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum