Rang pentru utilizatorii activi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua, am creat un sondaj pe baza caruia vreau sa vad daca sunteti de acord cu propunerea mea.
Propunerea mea este urmatoarea: Sa fie creat un rang cu numele Activ sau Utilizatori activi care sa primeasca rangul activ doar membrilor care activeaza in sectiunea de suport si doar membrilor acelora care merita sa primeasca acest rang. Acesta este rangul: . Astept raspunsurile dumneavoastra.
Buna ziua, am creat un sondaj pe baza caruia vreau sa vad daca sunteti de acord cu propunerea mea.
Propunerea mea este urmatoarea: Sa fie creat un rang cu numele Activ sau Utilizatori activi care sa primeasca rangul activ doar membrilor care activeaza in sectiunea de suport si doar membrilor acelora care merita sa primeasca acest rang. Acesta este rangul: . Astept raspunsurile dumneavoastra.
Re: Rang pentru utilizatorii activi
Exista un rank asemanator...deci nu are rost. Plus ca, nu avem nevoie de inca un rank la care utilizatorii sa pofteasca. Si spun asta pentru ca, asa cum stim romanul' el doreste tot timplul ce are si vecinu'. Mai explicit: X are acest rank, Y vede si se apuca sa faca mesaje, spam, orice numai pentru a dobandi acel rank...
Re: Rang pentru utilizatorii activi
Exista deja un rang pentru utilizatorii activi si momentan acesta va ramane singurul=>Sugestie arhivata.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac intr-un chenar sa se vada subiectele recente si utilizatorii activi
» Script pentru utilizatorii banati
» codul pentru a arata utilizatorii online pe forum
» Cum fac rang pentru cei banati?
» Am nevoie de un script pentru rang
» Script pentru utilizatorii banati
» codul pentru a arata utilizatorii online pe forum
» Cum fac rang pentru cei banati?
» Am nevoie de un script pentru rang
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum