Bara de "profil".
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bara de "profil".
Cum pot face ca aici, la prezentarea temei : https://help.forumgratuit.ro/t27921-new-phpbb3-style ?
Am inlocuit toate template-urile, si uitati cum imi apare :
Am inlocuit toate template-urile, si uitati cum imi apare :
Re: Bara de "profil".
Mie nu imi apare acea bara, doar scrisul cum ar veni. Doresc sa fie ca in acel topic, uitati-va la imaginea din acel topic.
Salutare.
Adaugati in Foaie de stil CSS:
Adaugati in Foaie de stil CSS:
- Cod:
a.mainmenu:hover{
background-color: #BBB;
border: 1px solid #AAA;
}
Tot la fel, difera doar cand dau click pe scris, se schimba culoarea. Eu vreau sa fie si acea bara groasa.
Citiţi mesajul meu aici: https://help.forumgratuit.ro/t32058-cum-modific-meniu-de-navigare#214416 .
Eu stiu ca era mai simplu, stiam ca trebuia sa inlocuiesc acele 3 template-uri. Altceva mai simplu nu este ?
Mai simplu? Nu vă înţeleg... v-am oferit rezolvarea mai sus... de ce nu doriţi să procedaţi aşa cum este scris acolo? Doriţi ca totul să fie simplu şi gata făcut, dacă se poate "pe masă". Nu se va întâmpla acest lucru niciodată.
Si la "link imagine" ce pun, in codul CSS ?
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» De ce nu apare profil in bara de sus
» Bara orizontala profil
» Profil personalizat - Bara
» Cum pun chenar la aceasta bara de la Profil?
» Bara orizontală de la profil să fie neagră
» Bara orizontala profil
» Profil personalizat - Bara
» Cum pun chenar la aceasta bara de la Profil?
» Bara orizontală de la profil să fie neagră
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum