Profil personalizat - Bara
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Profil personalizat - Bara
Propun ca bara din profil personalizat > bara sa poata fi schimbata
Sa fie 4 casute de text ... si sa poti pune in fiecare :
1 - capat stanga
2 - capat dreapta
3 - mijloc gol
4 - mijloc plin
acest lucru poate ajuta mult la design-ul unui forum ...
Sa fie 4 casute de text ... si sa poti pune in fiecare :
1 - capat stanga
2 - capat dreapta
3 - mijloc gol
4 - mijloc plin
acest lucru poate ajuta mult la design-ul unui forum ...
Re: Profil personalizat - Bara
nu am inteles la ce te referi,vrei sa fie ceva asemanator cu Respectarea Regulilor de pe Forum Gratuit ?
*** moltrex: la orice sugestie va rugam sa adaugati un sondaj care sa contina variantele: DA si NU !
Nici eu nu am inteles ce doresti sa propui
Nici eu nu am inteles ce doresti sa propui
PWG, ezlidor, vedeti ce doreste in linkul de jos.
Sincer nu inteleg foarte bine care ar fi problema lui.
Stiu ca se pot configura o multime de alte bare, din profil personalizat, dar cred ca el tine mortis sa o foloseasca pe cea care apare in profil ( vedeti prima imagine pusa de mine )
I-am dat si Adelin si eu niste sfaturi/linkuri, dar se pare ca nu intelegem prea bine care ar fi problema.
https://help.forumgratuit.ro/probleme-legate-de-panoul-de-administrare-f8/modificare-design-bara-t2210.htm
Sincer nu inteleg foarte bine care ar fi problema lui.
Stiu ca se pot configura o multime de alte bare, din profil personalizat, dar cred ca el tine mortis sa o foloseasca pe cea care apare in profil ( vedeti prima imagine pusa de mine )
I-am dat si Adelin si eu niste sfaturi/linkuri, dar se pare ca nu intelegem prea bine care ar fi problema.
https://help.forumgratuit.ro/probleme-legate-de-panoul-de-administrare-f8/modificare-design-bara-t2210.htm
Vizitato- Vizitator
*** atunci daca s-a mai discutat aceasta problema propun inchiderea topicului. Din cate vad e posibil asa ceva, de ce sa tinem acest subiect degeaba deschis.
Astept sa vad ce spun si ceilalti membri staff
Optiunea a fost introdusa, se paote modifica imaginea implicita a profilului personalizat tip "Bara".
Astept sa vad ce spun si ceilalti membri staff
Optiunea a fost introdusa, se paote modifica imaginea implicita a profilului personalizat tip "Bara".
Subiecte similare
» Creare profil personalizat:Bara warn
» Profil personalizat
» Profil personalizat
» Profil personalizat
» profil personalizat [R]
» Profil personalizat
» Profil personalizat
» Profil personalizat
» profil personalizat [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum