Modificare avatar de origine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ati dori aceasta optiune?
Modificare avatar de origine
Rezumarea primului mesaj :
Deci din cate am observat eu poti seta ca atunci cand se inregistreaza un utilizator pe forum sa i se puna automat un avatar setat de tine, dar daca schimbi acea imagine si doresti sa pui un alt avatar nu o sa se activeze decat la membri noi inregistrati.
Parearea mea ar fi sa se poata schimba la toti chiar si cei care s-au inregistrat inainte de a seta acel avatar, asa ar fi mai usor.
Exemplu: daca ai avea un forum de 1500 utilizatori eu zic ca nu ar fi foarte usor sa stai la fiecare utilizator in parte sa ii setezi tu avatarul, asa daca este pus unu singur o sa fie la toti acelasi avatar.
Deci din cate am observat eu poti seta ca atunci cand se inregistreaza un utilizator pe forum sa i se puna automat un avatar setat de tine, dar daca schimbi acea imagine si doresti sa pui un alt avatar nu o sa se activeze decat la membri noi inregistrati.
Parearea mea ar fi sa se poata schimba la toti chiar si cei care s-au inregistrat inainte de a seta acel avatar, asa ar fi mai usor.
Exemplu: daca ai avea un forum de 1500 utilizatori eu zic ca nu ar fi foarte usor sa stai la fiecare utilizator in parte sa ii setezi tu avatarul, asa daca este pus unu singur o sa fie la toti acelasi avatar.
Re: Modificare avatar de origine
Da! este foarte fain pentru ca pana schimbi si avatarele celor lalti iti ia cv timp mai ales daca ai un forum mare si dezvoltat
Eu am votat DA deoarece nu stai sa pui la toti membrii avatarul este foarte greu si obositor.
Este buna ideea, mai ales daca ai un forum mare. Am votat da
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Propunerea este nefolositoare dupa parerea mea. As fi votat da, daca optiunea se referea la schimbarea avatarelor membrilor care nu si-au definit avatarul personal.
Votez NU.
Votez NU.
Vizitato- Vizitator
Da mi se pare foarte buna ideea deoarece ei care nu au avatar ma scot din sarite si scrica designul profilului lor.
"Scris de PhotoStrike la data de Sam Sept 20, 2008", cam cati ani trebuie sa aiba o sugestie pentru a fi acceptata/respinsa ?
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
E foarte utila sugestia, si votul meu e da.
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Ehe, pina nu dai de pragul de sus, nu il vezi pe cel de jos. Nu mai pot sa schimb, dar votul ar fi fost Da azi, dupa ce imaginea de la avatarul implicit mi-a disparut de pe host si inca n-am terminat sa o inlocuiesc la toti
Sugestie mai veche de un an => inchisa si arhivata
A avut loc o actualizare tacita, in sensul ca avatarul de origine este aplicat absolut tuturor utilizatorilor forumului care nu au setat un avatar propriu. Iar daca va stergeti avatarul, in mod automat veti primi avatarul de origine.
Intr-adevar, nu se inlocuieste avatarul de origine vechi, deja existent in profilurile unor utilizatori, aceasta deoarece baza de date sesizeaza existenta unui link spre o imagine in profilurile respective.
Totusi, in forma in care a fost formulata sugestia, putem considera ca a fost implementata.
Intr-adevar, nu se inlocuieste avatarul de origine vechi, deja existent in profilurile unor utilizatori, aceasta deoarece baza de date sesizeaza existenta unui link spre o imagine in profilurile respective.
Totusi, in forma in care a fost formulata sugestia, putem considera ca a fost implementata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere avatar de origine
» Modificare no avatar
» Modificare loc avatar
» Cerere avatar de origine
» Modificare no avatar
» Modificare loc avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum