Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Salut . Am o problema la avatarul de origine .
La 120 de membrii am avut altul , acum doresc sa pun altul l-am pus dar cel anterior nu s-a pus ! De ce?
Este vreo problema care se poate rezolva sau ?
La 120 de membrii am avut altul , acum doresc sa pun altul l-am pus dar cel anterior nu s-a pus ! De ce?
Este vreo problema care se poate rezolva sau ?
Re: Avatar de origine
Bună dimineața,
Ceea ce încercați se ne explicați este că odată ce ați ales un nou avatar de origine, cele vechi au rămas aceleași? Dacă da, atunci acest lucru este firesc, pentru că schimbarea avatarului de origine are efect numai asupra membrilor care se înregistrează pe forum după modificarea efectuată.
Ceea ce încercați se ne explicați este că odată ce ați ales un nou avatar de origine, cele vechi au rămas aceleași? Dacă da, atunci acest lucru este firesc, pentru că schimbarea avatarului de origine are efect numai asupra membrilor care se înregistrează pe forum după modificarea efectuată.
Buna ziua,
Introduceti in gestiunea codurilor javascript urmatorul cod:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - reprezinta avatarul vechi
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - reprezinta avatarul nou
Introduceti in gestiunea codurilor javascript urmatorul cod:
- Cod:
$(function() {
$(function() {
var avatar_vechi = 'http://r28.imgfast.net/users/2811/20/31/70/avatars/1-86.png',
avatar_nou = 'http://r20.imgfast.net/users/2513/71/04/52/avatars/12997-66.png';
$('img[src="' + avatar_vechi + '"]').attr('src', avatar_nou);
});
});
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - reprezinta avatarul vechi
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - reprezinta avatarul nou
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topic-ul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.
Subiecte similare
» Cerere avatar de origine
» Eliminare meniu de origine
» Font de origine
» Cerere avatar de origine
» Eliminare meniu de origine
» Font de origine
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum