Subiecte și mesaje în coloană pe phpBB2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Subiecte și mesaje în coloană pe phpBB2
E posibil să obțin acest aspect https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/6yjcqr.jpg pentru Subiecte și mesaje și Last post și pe phpBB2? Am găsit codul pentru a face chenar rotunjit la Subiecte, Mesaje și Ultimul mesaj, dar aș vrea ca Subiecte și Mesaje să fie unul sub altul, dacă e posibil și în versiunea aceasta.
Ultima editare efectuata de catre Aya Saru in Dum Apr 29, 2012 11:54 pm, editata de 1 ori
Re: Subiecte și mesaje în coloană pe phpBB2
Salutare.
Forumul dvs. este cel din profil? Daca da, atunci versiunea e Invision, nu phpBB2.
Forumul dvs. este cel din profil? Daca da, atunci versiunea e Invision, nu phpBB2.
Nu e cel din profil. Nici când am întrebat pentru Invision nu am întrebat pentru acela. Cel din profil așteaptă să ajungă „pe masa” tehnicienilor.
Deci.... revenind la phpbb2.
Deci.... revenind la phpbb2.
Bună seara,
Nu înţeleg de ce vă place să ne puneţi "pe jar". Pentru a realiza acele subiecte pe phpBB2 este foarte greu, practic imposibil. Aici vorbim de o structură total diferită.
Nu înţeleg de ce vă place să ne puneţi "pe jar". Pentru a realiza acele subiecte pe phpBB2 este foarte greu, practic imposibil. Aici vorbim de o structură total diferită.
Am întrebat doar. N-am cerut în mod expres să fac așa și pe phpBB2. Mi se pare că arată diferit și în unele cazuri mai plăcut decât aspectul „tradițional”.
Chiar dacă ar fi mers, nu v-am fi putut oferi structura aceea deoarece aparţine administratorilor forumului respectiv.
Nu am cerut fix aspectul. Forumul pe care am văzut acel stil e pe punBB și pe undeva în arhiva de aici este explicat pentru phpBB3. Am înțeles că pentru Invision nu se poate, dar am crezut că se pot așeza așa și pe phpBB2.
Îmi cer scuze.
Îmi cer scuze.
Keir, de ce sa postam daca nu cunoastem raspunsul? Si in plus, spuneti ca nu se e posibil...
1. Accesati Panoul de Administrare => Afisare => Template-uri => General => index_box.
2. Gasiti acest cod:
3. Gasiti acest cod:
4. Gasiti:
5. Salvati, dupa care publicati template-ul.
6. Accesati Panoul de Administrare => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil CSS. Adaugati:
Va rog sa nu creati tutoriale pe aceste coduri, si sa ziceti ca e realizat de dvs. Pentru ca am observat asa o traditie la romani.
1. Accesati Panoul de Administrare => Afisare => Template-uri => General => index_box.
2. Gasiti acest cod:
- Cod:
<th nowrap="nowrap" width="50">{L_TOPICS}</th>
<th nowrap="nowrap" width="50">{L_POSTS}</th>
- Cod:
<th nowrap="nowrap" width="50">Statistici</th>
3. Gasiti acest cod:
- Cod:
<td class="row3" align="center" valign="middle" height="50">
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS}</span>
</td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50">
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS}</span>
</td>
- Cod:
<td class="row3 statscol" align="center" valign="middle" height="50">
<div class="aicim">
<div><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS} Topicuri</span></div>
<div><span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS} Mesaje</span></div>
</div>
</td>
4. Gasiti:
- Cod:
<td class="row3 over" align="center" valign="middle" height="50">
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span>
</td>
- Cod:
<td class="row3 over lastcol" align="center" valign="middle" height="50">
<div><span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></div>
</td>
5. Salvati, dupa care publicati template-ul.
6. Accesati Panoul de Administrare => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil CSS. Adaugati:
- Cod:
td.statscol div.aicim{
border: 1px solid #DDD;
background-color: #FAFAFA;
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
margin-left: 5px;
margin-right: 5px;
}
td.lastcol div{
border: 1px solid #DDD;
background-color: #FAFAFA;
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
margin-left: 5px;
margin-right: 5px;
}
Va rog sa nu creati tutoriale pe aceste coduri, si sa ziceti ca e realizat de dvs. Pentru ca am observat asa o traditie la romani.
Mulțumesc!
Eu una folosesc codurile doar în scop personal. Nici mie nu-mi place când alții își asumă creditul pentru munca mea, așa că încerc să nu fac asta altora.
Eu una folosesc codurile doar în scop personal. Nici mie nu-mi place când alții își asumă creditul pentru munca mea, așa că încerc să nu fac asta altora.
Eh, nu m-am referit exact la dvs., ci in general. Multi "experti" in coding publica codurile altora cu creditele lor.
Cu placere,
Numai bine!
Cu placere,
Numai bine!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Subiecte și mesaje în coloană pe Invision
» Mesaje , Subiecte si Ultimele Mesaje in tabel ca in imagine PHPBB2
» Eliminarea textului Subiecte si Mesaje de la categorii[PHPBB2]
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
» Ultimu post avatar si subiecte&topic in coloana
» Mesaje , Subiecte si Ultimele Mesaje in tabel ca in imagine PHPBB2
» Eliminarea textului Subiecte si Mesaje de la categorii[PHPBB2]
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
» Ultimu post avatar si subiecte&topic in coloana
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum