Subiecte și mesaje în coloană pe Invision
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Subiecte și mesaje în coloană pe Invision
E posibil să obțin acest aspect https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/6yjcqr.jpg pentru Subiecte și mesaje și Last post și pe Invision?
Am găsit câteva subiecte pe tema asta, dar nu pentru Invision și cred că dacă aș fi întrebat acolo mi s-ar fi spus să deschid topic nou.
Se poate?
Am găsit câteva subiecte pe tema asta, dar nu pentru Invision și cred că dacă aș fi întrebat acolo mi s-ar fi spus să deschid topic nou.
Se poate?
Ultima editare efectuata de catre Aya Saru in Dum Apr 29, 2012 8:49 pm, editata de 1 ori
Re: Subiecte și mesaje în coloană pe Invision
Salutare.
Veti putea reusi doar sa incadrati doar coloanele Mesaje, Subiecte si Ultimele mesaje intr-un chenar, dar sa modificati structura la Mesaje si Subiecte, - nu.
Doriti acest lucru?
Veti putea reusi doar sa incadrati doar coloanele Mesaje, Subiecte si Ultimele mesaje intr-un chenar, dar sa modificati structura la Mesaje si Subiecte, - nu.
Doriti acest lucru?
Da, aș vrea să încerc măcar așa.
Ok, adaugati in Foaie de stil CSS:
Apoi in Gestiunea codurilor Javascript:
- Cod:
.ipbtable.index-box td{
background-color: #EFF1F3 !important;
}
.ipbtable.index-box .wrapinner{
border: 1px solid #DDD;
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
background-color: #FAFAFA;
}
}
}
Apoi in Gestiunea codurilor Javascript:
- Cod:
$(function(){
$('.ipbtable.index-box .row1').wrapInner('<div class="wrapinner"></div>');
$('.ipbtable.index-box .row1.centered').wrapInner('<div class="wrapinner"></div>');
$('.ipbtable.index-box .row2.centered').wrapInner('<div class="wrapinner"></div>');
});
Perfect! Mulțumesc mult!
Defapt sa incercati Toate paginile, la campul Amplasare, in cazul in care nu va functiona asa.
Cu placere.
Cu placere.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Subiecte și mesaje în coloană pe phpBB2
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
» Ultimu post avatar si subiecte&topic in coloana
» Eliminare culoare subiecte si mesaje, centrarea ultimelor mesaje si culoarea cadrelor tabelor
» Cum sterg subiecte si mesaje si mut mai la dreapta Ultimele Subiecte
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
» Ultimu post avatar si subiecte&topic in coloana
» Eliminare culoare subiecte si mesaje, centrarea ultimelor mesaje si culoarea cadrelor tabelor
» Cum sterg subiecte si mesaje si mut mai la dreapta Ultimele Subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum