Template-uri pentru chatbox
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Doriti Template-uri pentru chatbox?
Template-uri pentru chatbox
Rezumarea primului mesaj :
Dupa parerea mea, exista sansa sa ne putem mari sansele de vizite pe forum cu ajutorul unui chat, desi exista unul, nu este 100% personalizabil. Codurile Javascript nu prea functioneaza deci, m-am gandit ca adaugarea template-urilor ar fi ideala pentru ForumGratuit
Dupa parerea mea, exista sansa sa ne putem mari sansele de vizite pe forum cu ajutorul unui chat, desi exista unul, nu este 100% personalizabil. Codurile Javascript nu prea functioneaza deci, m-am gandit ca adaugarea template-urilor ar fi ideala pentru ForumGratuit
Re: Template-uri pentru chatbox
Am votat Da , chiar ar arata frumos daca am putea personaliza cu unele clase in Foaia de stil CSS.
Madalin. a scris:Nu se poate personaliza chatbox-ul? ... Asta-i buna .
Ati vazut FMChat (asa se numea, nu? ) .
Votul meu este negativ, chat-ul actual se poate personaliza indeajuns pentru nevoile fiecarui utilizator.
Zau asA? Dane template. sa te vad pe tine.. Tare sunt curios !
Intr-adevar, ar trebui niste template-uri cu care sa putem personaliza chat-ul mai "usor".
Vot: da.
Vot: da.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Ai dreptate Omu ... Un plus de aspect forumurilor de pe aceasta platforma .
Votez "da".
Votez "da".
Votez Da
Sunt de acord cu tine Omu chiar ne trebuie niste template-uri pentru o personalizare mai buna pentru platforma.
Sunt de acord cu tine Omu chiar ne trebuie niste template-uri pentru o personalizare mai buna pentru platforma.
Votez DA ,deoarece ar arata mai frumos chatu daca ar putea fi personalizat si din template
votul meu da
ar fi chiar super de am putea personaliza si teplateul de la chatbox nu doar css-ul, sunt cateva chesti ce ma incurca la chatbox... si nu le pot modifica din css ci doar din template... sper ca aceasta modificare sa aive loc cat de curand :X GJ Omu
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Adaugare template pentru chatbox si pagina profil
» Cum scriu sus langa ChatBox Regurile pentru ChatBox?
» phpBB2: Modificarea template-ului viewtopic_body pentru imbunatatirea optimizarii pentru motoarele de cautare
» Template-uri pentru ModernBB
» Variabile suplimentare pentru template-uri
» Cum scriu sus langa ChatBox Regurile pentru ChatBox?
» phpBB2: Modificarea template-ului viewtopic_body pentru imbunatatirea optimizarii pentru motoarele de cautare
» Template-uri pentru ModernBB
» Variabile suplimentare pentru template-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum