Template-uri pentru ModernBB
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Template-uri pentru ModernBB
Template-uri pentru ModernBB |
Bun gasit, Avem placerea de a anunta lansarea unei noi actualizari pentru versiunea ModernBB. Acum fiecare fondator de forum are posibilitatea de a edita template-urile, totul pentru o mai buna personalizare a acestei versiuni. Acum, ModernBB poate fi personalizata la fel ca celelalte versiuni. In plus, au fost rezolvate o multime de buguri pentru aceasta versiune. Fontul italic se imbina acum perfect cu textul, videoclipurile nu mai ies din pagina, descrierile subiectelor au fost imbunatatite etc. Daca gasiti si alte probleme cu aceasta tema puteti posta in acest subiect. |
Numai bine, Echipa Forumgratuit.ro |
Re: Template-uri pentru ModernBB
Mulțumim! Am văzut că toate template-urile sunt aliniate decât celelalte versiuni.
Așteptam de mult această posibilitate de a modifica template-urile la noua versiune
Așteptam de mult această posibilitate de a modifica template-urile la noua versiune
Re: Template-uri pentru ModernBB
Felicitări, aș vrea să încerc și eu să văd ce a ieșit, dar din păcate nu mi-am primit datele...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Probleme cu PM la modernBB
» Probleme cu ModernBB
» Meniu modernbb
» Header ModernBB
» Linie in mesaje modernbb
» Probleme cu ModernBB
» Meniu modernbb
» Header ModernBB
» Linie in mesaje modernbb
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum