Rating sistem pentru subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti adaugarea unui sistem de rating?
Rating sistem pentru subiecte
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit la un sistem de rating in topic_list_box, am incercat sa creez unul, dar se aplica pentru toate subiectele..
Eu zic ca ar fi ceva destul de interesant pe platforma aceasta
M-am gandit la un sistem de rating in topic_list_box, am incercat sa creez unul, dar se aplica pentru toate subiectele..
Eu zic ca ar fi ceva destul de interesant pe platforma aceasta
Re: Rating sistem pentru subiecte
Chiar si in forumurile pentru tutoriale ar fi util ratingul, de obicei arata succesul sau insuccesul la public al subiectului (desi asta nu-i garanteaza si calitatea, publicul nu este intotdeauna avizat)
Probabil unii ar folosi optiunea si pentru a-si decora forumul si a-l face sa para mai interesant - desi idem, nimic nu garanteaza ca ar si deveni mai interesant
Eu sint de acord cu ideea.
Probabil unii ar folosi optiunea si pentru a-si decora forumul si a-l face sa para mai interesant - desi idem, nimic nu garanteaza ca ar si deveni mai interesant
Eu sint de acord cu ideea.
La o sectiune de tutoriale, intr-adevar, ar fi ceva. Dar unii sunt prea capabili sa-si arate fitele si sa voteze o singura steluta, din motiv de ura sau Y.
Pace.
Pace.
Ultima editare efectuata de catre SGSS in Mar Noi 27, 2012 3:02 pm, editata de 1 ori
Administratorii trebuie sa-si cunoasca utilizatorii si pe baza asta sa activeze sau nu acest sistem. De aici nu rezulta ca ideea in sine este rea. Nu uita ca sugestia se adreseaza tuturor forumurilor din platforma, o data implementata.
vot da o idee foarte buna Omu
VeteraNNN- Membru activ
Varsta : 30
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data înscrierii : 28/10/2012
Mulțumiri : 0
Votez "da" .
Ar diferentia membrii care posteaza tutoriale folositoare, de spammeri .
Ar diferentia membrii care posteaza tutoriale folositoare, de spammeri .
sunt total de acord cu acest lucru. am vazut asta atat pe blog-uri cat si pe site-uri anime si imi place ideea. dar m-am gandit ca ar fi interesant sa poti seta acest cod doar la forumurile la care il vrei...
oricum votez da!
oricum votez da!
Normal ca am votat da. Ne ajuta mult sa vedem care-i cel mai bun tutorial, sau diverse lucruri..
Vizitator- Vizitator
Destul de interesanta aceasta propunere , chiar ar merita sa fie implementata aceasta sugestie.
De obicei ele sunt in coltul de jos al mesajului / subiectului . Desigur , votul meu este "da".
De obicei ele sunt in coltul de jos al mesajului / subiectului . Desigur , votul meu este "da".
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Ultimele subiecte (sistem nou)
» Problema Ultimele subiecte sistem nou
» Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
» Problema Ultimele subiecte sistem nou
» Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum