Rating sistem pentru subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 5 • Distribuiţi
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti adaugarea unui sistem de rating?
Rating sistem pentru subiecte
M-am gandit la un sistem de rating in topic_list_box, am incercat sa creez unul, dar se aplica pentru toate subiectele..
Eu zic ca ar fi ceva destul de interesant pe platforma aceasta
Eu zic ca ar fi ceva destul de interesant pe platforma aceasta
Re: Rating sistem pentru subiecte
Sa putem vota subiectele?
Vizitato- Vizitator
Adaugarea unor stelute/flori/masini, un icon personalizabil pentru a vota un subiect.
1 Stea - Bun
2 Stele - Frumos
3 Stele - Interesant
4 Stele - Impresionant
Acesta este doar un exemplu.
Imagine:
1 Stea - Bun
2 Stele - Frumos
3 Stele - Interesant
4 Stele - Impresionant
Acesta este doar un exemplu.
Imagine:
Să ne gândim că un astfel de sistem se află deja activ, şi aici vorbesc de icon-urile "Rezolvat", "Important" etc... .
Aşa se poate face foarte uşor, dacă un subiect este important, prin marcarea lui cu aceste icon-uri deja existente.
Aşa se poate face foarte uşor, dacă un subiect este important, prin marcarea lui cu aceste icon-uri deja existente.
Keir a scris:Să ne gândim că un astfel de sistem se află deja activ, şi aici vorbesc de icon-urile "Rezolvat", "Important" etc... .
Esti pe langa. El vrea sa putem vota fiecare subiect, sa-i acordam o nota.
Vizitato- Vizitator
Şi la ce ar folosii? Ar aduce beneficii forumului de suport român? Până la urmă dacă scopul subiectului, şi anume cel de a lămurii o problemă este atins, de ce acest sistem?
FastCode a scris:El vrea sa putem vota fiecare subiect, sa-i acordam o nota.
Cine stie, cunoaste
Ar fi foarte interesant aceast rating!Felicitari pentru idee!Mai așteptăm răspunsuri!Eu votez Da
Am vazut destule site-uri care ofera astfel de coduri, dar majoritatea functioneaza pe baza de PHP.
Votul meu este da, dupa parerea mea ar trebui asa ceva.
Votul meu este da, dupa parerea mea ar trebui asa ceva.
Keir a scris:Şi la ce ar folosii? Ar aduce beneficii forumului de suport român? Până la urmă dacă scopul subiectului, şi anume cel de a lămurii o problemă este atins, de ce acest sistem?
In primul rand, sunt in sectiunea: "Sugestii pentru forumurile voastre", ( :: Diverse :: Sugestii si propuneri :: Sugestii pentru forumurile voastre ), deci nu este pentru forumul de suport roman, ci pentru toti cei ce folosesc platforma. Multi de pe platforma, din cate am vazut, au forumuri de tutoriale. Cu ajutorul acestui sistem ei pot da "o nota" subiectului in care se afla tutorialul
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Ultimele subiecte (sistem nou)
» Problema Ultimele subiecte sistem nou
» Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
» Problema Ultimele subiecte sistem nou
» Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum