Versiune buna
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Versiune buna
Recomandati-mi o versiune buna pe care sa imi fac forumul. Mi-am facut pe Invision ca la descriere aici pe site zice : "Invision este una din versiunile cele mai performante ale serviciului Forumgratuit, puterea si stabilitatea sa fac ca aceasta versiune sa fie preferata de catre utilizatorii care doresc sa exploateze la maximum forumul lor." si nu este asa ca in descriere, nu-mi apar butoane, widgeturi s.a, la fel si cu celelalte versiuni, nu imi apare nimic. Am urmat o groaza de tutoriale de pe forum de aici si nu merge niciunul, nu-mi apar optiuni, numere etc. Am disperat! In urma cu un an mi-am facut un forum "ma-sa" tot aici iar acum nu mai merge niciun tutorial, nici o optiuni, nu mai apar butoane, nu nimic, ce se intampla, se duce de rapa ?
Re: Versiune buna
Bună seara,
Singura explicaţie pentru care tutorialele pe care le faceţi nu merg, este aceea că nu le urmăriţi cum trebuie sau vă grăbiţi în a implementa codurile/imaginile din ele. Vă asigur că toate tutorialele de aici merg, altfel nu ar mai fi fost accesibile de către toţi utilizatorii acestui forum de suport.
Legat de versiune, vreau să vă spun că toate sunt bune, important este să ştii să le exploatezi la maxim, prin folosirea template-urilor(cele care au) şi prin folosirea CSS-ului.
Toate versiunile de forum au tutoriale funcţionale, deci varianta dvs. de a schimba versiunea nu este bună. Toate sunt la fel din punct de vedere a facilităţilor, tot acolo se ajunge.
Sper că aţi înţeles cum stă treaba.
Singura explicaţie pentru care tutorialele pe care le faceţi nu merg, este aceea că nu le urmăriţi cum trebuie sau vă grăbiţi în a implementa codurile/imaginile din ele. Vă asigur că toate tutorialele de aici merg, altfel nu ar mai fi fost accesibile de către toţi utilizatorii acestui forum de suport.
Legat de versiune, vreau să vă spun că toate sunt bune, important este să ştii să le exploatezi la maxim, prin folosirea template-urilor(cele care au) şi prin folosirea CSS-ului.
Toate versiunile de forum au tutoriale funcţionale, deci varianta dvs. de a schimba versiunea nu este bună. Toate sunt la fel din punct de vedere a facilităţilor, tot acolo se ajunge.
Sper că aţi înţeles cum stă treaba.
Nu este asa, de exemplu la invision si cealalta (am uitat numele) nu pot pune chestia cu "ultimele subiecte" si foarte multe altele, nu va dau dreptate deloc.
Va multumesc, puteti inchide si muta la cos, sau unde isi are locul.
jnicholas19 a scris:Nu este asa, de exemplu la invision si cealalta (am uitat numele) nu pot pune chestia cu "ultimele subiecte" si foarte multe altele, nu va dau dreptate deloc.
Vă asigur că orice cod se poate implementa pe orice versiune de forum, numai că necesită cunoştine în limbajul pe care versiunea respectivă îl utilizează mai mult.(CSS sau HTML).
"Chestia aceea cu ultimele subiecte" se poate implementa pe orice versiune. De exemplu, pe phpBB3, se poate implementa cu ajutorul Javascript-ului, bineînţeles, codul va suferii câteva modificări.
Numai bine!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» Buna ziua.
» Ranguri moderne
» Cum fac grafica mai buna ?
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» Buna ziua.
» Ranguri moderne
» Cum fac grafica mai buna ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum