CONCURS NOU: Creeaza wallpapere ForumGratuit!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 6 din 10 • Distribuiţi
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
CONCURS NOU: Creeaza wallpapere ForumGratuit!
Rezumarea primului mesaj :
CONCURS NOU: Creează wallpapere ForumGratuit! |
Salutare tuturor, Pentru a vă mulţumi că aţi ales serviciul nostru, pentru a răspunde nenumăratelor apeluri făcute de dumneavoastră în acest sens şi pentru a readuce bucuria în rândul dumneavoastră, ForumGratuit vă oferă un nou concurs cu premii substanţiale!!! ☆ Crezi că ai imaginaţie? O poţi transpune în imagini? ☆ Ai un forum şi doreşti credite pentru a te bucura pe deplin de acesta? ForumGratuit lansează concursul de Wallpapere! Concursul se desfăşoară până pe data de 15 aprilie 2012, ora 23.59, timp în care puteţi posta aici creaţiile dvs. în cele 3 dimensiuni indicate mai jos! Începând cu data de 16 aprilie 2012 staff-ul va delibera un top 5 al participanţilor, urmând a fi deschis un sondaj prin care utilizatorii forumului de suport vor putea vota timp de 2 săptămâni. Primii 3 clasaţi în voturi vor fi desemnaţi câştigători!
Premiile constau în: ♠ Premiul I: 3000 de credite ♠ Premiul II: 2000 de credite ♠ Premiul III: 1600 de credite Vă reamintim faptul că puteţi utiliza creditele pentru a vă mări spaţiul de stocare de pe forum, pentru a elimina reclamele (bannerele publicitare) din cadrul forumului, pentru achiziţionarea unui nume de domeniu personalizat sau pentru a elimina link-urile aflate în footer-ul fiecărui forum Forumgratuit. Mult succes tuturor!!! |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: CONCURS NOU: Creeaza wallpapere ForumGratuit!
Buna seara!
Nu inteleg de ce a deranjat observatia mea. Era o incurajare pentru participanti sa vina cu niste creatii de calitate mai buna. Unele arata de parca au scapat de la o partida de paintball... Pina la urma sint 3000 de credite in joc, eu cred ca merita sa muncim mai mult de 5 minute pentru ele.
Un mic ajutor pentru participanti.
Postarea imaginilor in spoiler se face asa:
In acest mod, cind se face click pe spoiler, se vede imaginea si nu doar linkul ei.
Nu inteleg de ce a deranjat observatia mea. Era o incurajare pentru participanti sa vina cu niste creatii de calitate mai buna. Unele arata de parca au scapat de la o partida de paintball... Pina la urma sint 3000 de credite in joc, eu cred ca merita sa muncim mai mult de 5 minute pentru ele.
Postarea imaginilor in spoiler se face asa:
- Cod:
[spoiler][img]link imagine[/img][/spoiler]
- Cod:
[code]link imagine[/code]
In acest mod, cind se face click pe spoiler, se vede imaginea si nu doar linkul ei.
In anunt scrie despre concurs ca se termina pe 15 martie si suntem pe 16...
Asteptam sondajul.
Asteptam sondajul.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Concursul se termina pe 15 aprilie
15 aprilie 2012.Mr.Pagnel a scris:In anunt scrie despre concurs ca se termina pe 15 martie si suntem pe 16...
Asteptam sondajul.
Vizitato- Vizitator
Inseamna ca pana atunci reusesc un banner mai frumos )
Parca pe 15 apriplie este Pastele....
Super tare, concursul se termina de Paste )
Parca pe 15 apriplie este Pastele....
Super tare, concursul se termina de Paste )
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Ultima editare efectuata de catre Alexgeica in Sam Mar 17, 2012 3:25 pm, editata de 1 ori
Ina a scris:Buna seara!
Postarea imaginilor in spoiler se face asa:urmata de
- Cod:
[spoiler][img]link imagine[/img][/spoiler]
- Cod:
[code]link imagine[/code]
doar [ spoiler]link imagine [ /spoiler] fara [img][/img] in interior !!
pana in 15 Aprilie puteti posta ... nu mai duceti pe toti in eroare cu 15 martie !!! Cititi cu atentie !
Bună seara,
T|fa , de ce vă place să faceţi atât mult off-topic? Spuneţi că utilizatorii ar trebuii să citească cu atenţie, dar dvs. de ce nu ţineţi cont de acest lucru? "In acest mod, cind se face click pe spoiler, se vede imaginea si nu doar linkul ei." Scopul acelui cod este afişarea imaginii, în clipa în care se face click pe spoiler.
Răspunsul legat de acea dată s-a mai dat de 3-4 ori până acum, nu înţeleg de ce mai ţineţi să postaţi încă odată, în zadar.
T|fa , de ce vă place să faceţi atât mult off-topic? Spuneţi că utilizatorii ar trebuii să citească cu atenţie, dar dvs. de ce nu ţineţi cont de acest lucru? "In acest mod, cind se face click pe spoiler, se vede imaginea si nu doar linkul ei." Scopul acelui cod este afişarea imaginii, în clipa în care se face click pe spoiler.
Răspunsul legat de acea dată s-a mai dat de 3-4 ori până acum, nu înţeleg de ce mai ţineţi să postaţi încă odată, în zadar.
Alexgeica, imaginile dumneavoastra nu se vad, primesc un mesaj de eroare de la imageshack.
Cum adica:|Ina a scris:Alexgeica, imaginile dumneavoastra nu se vad, primesc un mesaj de eroare de la imageshack.
Da am corectat Scuzati.Ina a scris:Alexgeica, imaginile dumneavoastra nu se vad, primesc un mesaj de eroare de la imageshack.
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Concurs wallpapere: Si castigatorii sunt...
» Cum se creeaza CSS?
» Cum pun border la Creeaza forum,etc.
» Buton creeaza cont sau inregistrare
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
» Cum se creeaza CSS?
» Cum pun border la Creeaza forum,etc.
» Buton creeaza cont sau inregistrare
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 6 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum