CONCURS NOU: Creeaza wallpapere ForumGratuit!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 10 • Distribuiţi
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
CONCURS NOU: Creeaza wallpapere ForumGratuit!
Rezumarea primului mesaj :
CONCURS NOU: Creează wallpapere ForumGratuit! |
Salutare tuturor, Pentru a vă mulţumi că aţi ales serviciul nostru, pentru a răspunde nenumăratelor apeluri făcute de dumneavoastră în acest sens şi pentru a readuce bucuria în rândul dumneavoastră, ForumGratuit vă oferă un nou concurs cu premii substanţiale!!! ☆ Crezi că ai imaginaţie? O poţi transpune în imagini? ☆ Ai un forum şi doreşti credite pentru a te bucura pe deplin de acesta? ForumGratuit lansează concursul de Wallpapere! Concursul se desfăşoară până pe data de 15 aprilie 2012, ora 23.59, timp în care puteţi posta aici creaţiile dvs. în cele 3 dimensiuni indicate mai jos! Începând cu data de 16 aprilie 2012 staff-ul va delibera un top 5 al participanţilor, urmând a fi deschis un sondaj prin care utilizatorii forumului de suport vor putea vota timp de 2 săptămâni. Primii 3 clasaţi în voturi vor fi desemnaţi câştigători!
Premiile constau în: ♠ Premiul I: 3000 de credite ♠ Premiul II: 2000 de credite ♠ Premiul III: 1600 de credite Vă reamintim faptul că puteţi utiliza creditele pentru a vă mări spaţiul de stocare de pe forum, pentru a elimina reclamele (bannerele publicitare) din cadrul forumului, pentru achiziţionarea unui nume de domeniu personalizat sau pentru a elimina link-urile aflate în footer-ul fiecărui forum Forumgratuit. Mult succes tuturor!!! |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: CONCURS NOU: Creeaza wallpapere ForumGratuit!
Prin intermediul Facebook-ului ne promovam serviciul, motiv pentru care una dintre conditii este aceasta. Scopul acestui concurs este chiar promovarea serviciului pentru ca toate wallpaperele vor fi incarcate pe cele mai importante site-uri de gen.
De verificat este foarte simplu. Se va verifica la momentul oportun, cand se vor stabili castigatorii. Important este ca exista posibilitatea verificarii.
Nu este neaparat sa fie un cont personal de Facebook, ci poate fi si un cont creat special pentru forum.
De verificat este foarte simplu. Se va verifica la momentul oportun, cand se vor stabili castigatorii. Important este ca exista posibilitatea verificarii.
Nu este neaparat sa fie un cont personal de Facebook, ci poate fi si un cont creat special pentru forum.
Succes tuturor participantilor!
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
llg-cstrike, fiecare model de wallpaper trebuie postat la fiecare dintre cele 3 dimensiuni, nu cate un model diferit pentru cate o dimensiune.
Consider conditiile discriminatorii iintrucit nu am de gind sa-mi fac un cont special pe Facebook, sau sa imi dau numele real in forumul de suport pentru verificarea contului. Multumesc pentru raspuns!
Nu este deloc discriminatorie conditia din moment ce nu se vor face publice numele paginilor de facebook. Confirmarile si verificarea daca s-a dat sau nu like se va face dupa stabilirea castigatorilor prin mesaj privat, inainte de distribuirea premiilor. Si repet faptul ca se poate da like si cu ajutorul paginii de facebook creata pentru forumul personal (inclusiv pentru introducerea optiunii de conectare prin intermediul facebook-ului). Niciodata nu se vor cere public numele sau datele cu caracter personal.
Puteti sa`mi spuneti de unde pot sa iau si eu mascota forumgratuit in dimensiune mai mare !! ??
incearca acum https://2img.net/r/ihimizer/img69/1669/mostre10.png
Ultima editare efectuata de catre cloner in Mar Mar 13, 2012 5:01 pm, editata de 2 ori
Mare domn Mare domn .. pt asta daca ramanem noi 2 in finala .. am sa`ti trimit o bere Heineken prin posta ) ms mult !
Am descoperit o problema.. L`am bagat in PS si layerul e blokat si am incercat sa il deblochez dar nu merge.. nu pot folosi poza !! imi poti da una deblocata ??
Am descoperit o problema.. L`am bagat in PS si layerul e blokat si am incercat sa il deblochez dar nu merge.. nu pot folosi poza !! imi poti da una deblocata ??
Am revenit cu a 2-a creatie:
1280*1024
1024*768
800*600
1280*1024
- Cod:
http://i41.servimg.com/u/f41/16/11/59/47/1110.jpg
1024*768
- Cod:
http://i41.servimg.com/u/f41/16/11/59/47/2210.png
800*600
- Cod:
http://i41.servimg.com/u/f41/16/11/59/47/3310.png
Dimensiune: 800x600 pixeli
PS: Sunt începător
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
PS: Sunt începător
Primul wallpaper, vor urma si altele.
800x600
1024x768
1280x1024
800x600
- Spoiler:
1024x768
- Spoiler:
1280x1024
- Spoiler:
Vizitato- Vizitator
Dimensiune: 800x600 pixeli
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Concurs wallpapere: Si castigatorii sunt...
» Cum se creeaza CSS?
» Cum pun border la Creeaza forum,etc.
» Buton creeaza cont sau inregistrare
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
» Cum se creeaza CSS?
» Cum pun border la Creeaza forum,etc.
» Buton creeaza cont sau inregistrare
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum