Cate forumuri create cu ajutorul Forumgratuit administrati?
Pagina 6 din 6 • Distribuiţi
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cate forumuri administrati?
Cate forumuri create cu ajutorul Forumgratuit administrati?
Rezumarea primului mesaj :
Salutare tuturor,
Suntem interesati sa aflam cati dintre dvs. administreaza mai multe forumuri si cat de multe. Cu totii stim ca un forum poate cuprinde orice tip de discutie, insa uneori cel mai potrivit este ca acele discutii sa fie impartite pe categorii, motiv pentru care unii isi creeaza mai multe forumuri. Cate aveti si de ce v-ati creat mai multe?
Suntem interesati sa aflam cati dintre dvs. administreaza mai multe forumuri si cat de multe. Cu totii stim ca un forum poate cuprinde orice tip de discutie, insa uneori cel mai potrivit este ca acele discutii sa fie impartite pe categorii, motiv pentru care unii isi creeaza mai multe forumuri. Cate aveti si de ce v-ati creat mai multe?
Re: Cate forumuri create cu ajutorul Forumgratuit administrati?
Administrez doar 1 forum.. cel din profil.
Vizitator- Vizitator
Bună seara,
Vă rog să vă promovați forumul doar în secțiunea dedicată acestui lucru. Mulțumesc!
Vă rog să vă promovați forumul doar în secțiunea dedicată acestui lucru. Mulțumesc!
Eu administrez două forumuri unul de teste și unul activ.
Eu am 2. Unul pentru teste si inca unul activ.
Vizitator- Vizitator
Eu administrez un singur forum.
Am un forum, Dar imi face fite dar nustiu dece ma puteti ajuta? Nu-mi mai arata zambeturile cand postez ceva si la panou administrare >> afisare >> administrarea imaginilor<<
Dupa ce dau acolo nu ma lasa sa bag pozele pe care le vreau, am vro 30 de poze, dar nu-mi arata jos iconurile, Daca vreti sa ma ajutati datimi PM
Dupa ce dau acolo nu ma lasa sa bag pozele pe care le vreau, am vro 30 de poze, dar nu-mi arata jos iconurile, Daca vreti sa ma ajutati datimi PM
SnK*Killer By HeadShot, am să vă rog să deschideți un subiect separat în secțiunea de suport, în care să detaliați problema semnalată.
Mulțumesc pentru înțelegere!
Mulțumesc pentru înțelegere!
am avut 3 acum mai am 1 .
Eu administrez doar 1 singur forum, eu cred ca este destul de ce sa administrezi mai multe si sa nu ai nici-un rezultat.
Eu cred ca este mai bine 1 forum.
Eu cred ca este mai bine 1 forum.
am 2 forumuri unu este pentru jocuri, design etc .. si al 2-lea este pentru teste
deocamdată decât unu, și încerc să-l ridic... muncesc singur, și îmi place forumgratuit că e ușor de folosit, și este în limba română...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Pe cate forumuri ati activat?
» Cate forumuri pot crea?
» Cum pot sa fac Categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri
» Categorie cu 2 coloane a cate 2 forumuri
» Pe cate forumuri ati activat?
» Cate forumuri pot crea?
» Cum pot sa fac Categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri
» Categorie cu 2 coloane a cate 2 forumuri
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum