Cate forumuri create cu ajutorul Forumgratuit administrati?
Pagina 4 din 6 • Distribuiţi
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cate forumuri administrati?
Cate forumuri create cu ajutorul Forumgratuit administrati?
Rezumarea primului mesaj :
Salutare tuturor,
Suntem interesati sa aflam cati dintre dvs. administreaza mai multe forumuri si cat de multe. Cu totii stim ca un forum poate cuprinde orice tip de discutie, insa uneori cel mai potrivit este ca acele discutii sa fie impartite pe categorii, motiv pentru care unii isi creeaza mai multe forumuri. Cate aveti si de ce v-ati creat mai multe?
Suntem interesati sa aflam cati dintre dvs. administreaza mai multe forumuri si cat de multe. Cu totii stim ca un forum poate cuprinde orice tip de discutie, insa uneori cel mai potrivit este ca acele discutii sa fie impartite pe categorii, motiv pentru care unii isi creeaza mai multe forumuri. Cate aveti si de ce v-ati creat mai multe?
Re: Cate forumuri create cu ajutorul Forumgratuit administrati?
Buna ziua , eu administrez doar un forum ,de teste , dar in curand o sami deschid unu personal legat de support .
Nu administrez!As vrea... dar nu ma pricep
Salut !
Momentan nu administrez vreun forum, nu m-am gandit inca la creearea unui forum pe o anumita tema. Nu imi permite timpul pentru o administrare a unui forum, sper ca pe viitor sa imi rezerv un timp special pentru forumul personal ca sa ma pot ocupa de administratia acestuia.
Momentan nu administrez vreun forum, nu m-am gandit inca la creearea unui forum pe o anumita tema. Nu imi permite timpul pentru o administrare a unui forum, sper ca pe viitor sa imi rezerv un timp special pentru forumul personal ca sa ma pot ocupa de administratia acestuia.
Momentan administrez 2 forumuri pentru gaming .
Administrez un singur forum.Dar este inca la inceput.Este destul de greu ca administrator pentru o persoana care nu are pregatire in domeniu.
Sincer sa fiu am 3 forumuri 2 care sunt special pt cs ,it ,ps etc. si unu pentru teste
eu administrez 4 forumuri 2 de gaming si 2 fan naruto:)
Doar unul, dar nu ca fondator.
Administrez doar unul, cel de la profil (doar pentru gaming si naruto).
În acest moment administrez două , unul de ajutor CSS , HTML , JS , PHP , imagini , etc şi unul de RPG ca să mai mă relaxez.
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Pe cate forumuri ati activat?
» Cate forumuri pot crea?
» Cum pot sa fac Categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri
» Categorie cu 2 coloane a cate 2 forumuri
» Pe cate forumuri ati activat?
» Cate forumuri pot crea?
» Cum pot sa fac Categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri
» Categorie cu 2 coloane a cate 2 forumuri
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum