De unde luati imaginile/temele pentru forumuri?
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
De unde provin imaginile/temele forumului vostru?
De unde luati imaginile/temele pentru forumuri?
Rezumarea primului mesaj :
M-am gindit ca ar fi interesant de vazut ce metoda e cea mai populara, mai ales ca in ultimul timp cea mai activa sectiune este cea de grafic design.
Am lasat variante multiple la sondaj, probabil ca putini folosesc o singura sursa.
In ce ma priveste, am inceput cu Hitskin, am primit ajutor si de la designerii de aici, insa intre timp am inceput sa-mi fac in totalitate imaginile proprii pentru ca nu gasesc nimic potrivit cu subiectul forumului meu.
M-am gindit ca ar fi interesant de vazut ce metoda e cea mai populara, mai ales ca in ultimul timp cea mai activa sectiune este cea de grafic design.
Am lasat variante multiple la sondaj, probabil ca putini folosesc o singura sursa.
In ce ma priveste, am inceput cu Hitskin, am primit ajutor si de la designerii de aici, insa intre timp am inceput sa-mi fac in totalitate imaginile proprii pentru ca nu gasesc nimic potrivit cu subiectul forumului meu.
Re: De unde luati imaginile/temele pentru forumuri?
Ce înţelegeţi prin "a spune pe ca o teorie"?Stefanss a scris:De ce spui asta ca pe o teorie?
Cel mai mult , folosesc temele de pe Hitskin , sunt foarte frumoase (nu chiar toate) .
Imaginile le fac eu singur, nu am nevoie de imagini de pe Hitskin sau de pe alte site-uri.
Buna Seara!
Eu iau Putin din fiecare resursa pusă la sondaj!Cel mai Putin de pe Hitskin fiindcă eu cred ca are foarte putine teme de calitate!Si e mult mai bine sa îți creezi tu sau sa iei de la alți bineinteles pastrand drepturile de autor!
Eu iau Putin din fiecare resursa pusă la sondaj!Cel mai Putin de pe Hitskin fiindcă eu cred ca are foarte putine teme de calitate!Si e mult mai bine sa îți creezi tu sau sa iei de la alți bineinteles pastrand drepturile de autor!
Eu ma mai inspirt de pe hitskin si imi mai fac si eu singur din ele.
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
Imaginile pe care le folosesc sunt, fie facute de mine, fie luate de pe Internet
Nimeni nu foloseste imagini de pe forumul de suport? Ciudat. Zilnic se fac cereri de imagini.
Eu prefer sa imi fac singur imaginile.
Eu prefer sa imi fac singur imaginile.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Cum să nu se folosească? Credeţi că dacă în sondaj, numărul celor care au votat "Forumul de supot" este 0, ei nu folosesc imaginile oferite de graficieni sau de utilizatorii care doresc să ajute? Din contră, dacă observaţi în atenţie, cei ce deschid topicuri în zonele Grafice, folosesc pe forumul lor imaginile primite.
Însfârşit, vă dau dreptate. Este ciudat că nimeni nu votează această "rubrică".
Însfârşit, vă dau dreptate. Este ciudat că nimeni nu votează această "rubrică".
Probabil ca cei care fac cereri, folosesc forumul de suport doar pentru suport si nu acorda importanta sectiunii de discutii generale.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Kegan a scris:Salutare,Ina a scris:Nu vi se pare ciudat ca sectiunea de creatii grafice e atit de aglomerata insa nimeni n-a ales varianta cu forumul de suport?
Probabil ca cei ce au votat pana acum nu se afla printre cei ce apeleaza la serviciul oferit de forumul de suport.
Blur, ai putut macar sa citesi ce a scris Kegan cateva posturi mai sus ?
Poate ca cei care au votat nu apeleaza la serviciul oferit de forumul de suport.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Eu ma insipir de pe hitskin si fac imaginile dupa ,cateodata mai folosesc si unele imagini de pe hitskin .
Salutare.
Oricum, eu am votat Imagini gratuite de pe internet si Alte surse.
Pentru iconite apelez la 2 site-uri specializate pentru iconite. Iar pentru alt tip de imagini - google.
- Spoiler:
- Pagnel, pai asta a vrut sa spuna si Blur.
Oricum, eu am votat Imagini gratuite de pe internet si Alte surse.
Pentru iconite apelez la 2 site-uri specializate pentru iconite. Iar pentru alt tip de imagini - google.
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Cum pot face, sau unde gasesc un script de chenar pentru categorii si forumuri?
» Sistem de notare pentru temele de pe hitskin.com
» Imaginile la forumuri
» Unde apar imaginile raportului de alerta ?
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Sistem de notare pentru temele de pe hitskin.com
» Imaginile la forumuri
» Unde apar imaginile raportului de alerta ?
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum