Intrebari ce tin strict de forumul de suport
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Intrebari ce tin strict de forumul de suport
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua.
Am si eu o problema,mesageria mea pe forumul de suport este dezactivata din Sam Sept 17, 2011 11:54 pm ca m a acuzat Kegan ca a primit reclamatii ca mi am promovat forumul prin intermediul ei si as vrea sa stiu daca o sa mi-o activeze vreodata.
O am de atata timp si degeaba,nu am facut nici macar o promovare prin ea.Va multumesc.Astept raspuns.
Buna ziua.
Am si eu o problema,mesageria mea pe forumul de suport este dezactivata din Sam Sept 17, 2011 11:54 pm ca m a acuzat Kegan ca a primit reclamatii ca mi am promovat forumul prin intermediul ei si as vrea sa stiu daca o sa mi-o activeze vreodata.
O am de atata timp si degeaba,nu am facut nici macar o promovare prin ea.Va multumesc.Astept raspuns.
Re: Intrebari ce tin strict de forumul de suport
ea*RyNo a scris:Da el este de ce?
scz nu este Buttercup cel care a creat platforma cred că este The Godfather
Fondatorul forumului de suport Forumgratuit este, desigur, Forumgratuit, prin intermediul unui angajat al sau.
Intrebare: de ce nu avem buton de previzualizare la caseta de raspuns rapid? In loc de inutilul "Anunta-ma la raspunsuri" - care nici macar nu este in limba romana - nu era mai bine sa fie "previzualizare", "previzualizati" sau, ma rog, "previzualizeaza".
De ce este inutil "Anunta-ma cu privire la raspunsurile primite"? Pentru ca avem in profilul personal "Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite", la baza fiecarui subiect "Urmareste raspunsurile la acest subiect" si la baza fiecarui forum "Urmareste subiectele acestui forum"
Previzualizarea mesajului n-o avem pe nicaieri.
Intrebare: de ce nu avem buton de previzualizare la caseta de raspuns rapid? In loc de inutilul "Anunta-ma la raspunsuri" - care nici macar nu este in limba romana - nu era mai bine sa fie "previzualizare", "previzualizati" sau, ma rog, "previzualizeaza".
De ce este inutil "Anunta-ma cu privire la raspunsurile primite"? Pentru ca avem in profilul personal "Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite", la baza fiecarui subiect "Urmareste raspunsurile la acest subiect" si la baza fiecarui forum "Urmareste subiectele acestui forum"
Previzualizarea mesajului n-o avem pe nicaieri.
@Ina butonul eu il vad in românÄ , dar sunt probleme atunci când scrii cu diacritice ...
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Sectiune pentru intrebari despre forumul de suport.
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Intrebari legate de editia a II-a a concursului "Forumul lunii"
» Rank pt. forumul de suport
» Banarea pe forumul de suport
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Intrebari legate de editia a II-a a concursului "Forumul lunii"
» Rank pt. forumul de suport
» Banarea pe forumul de suport
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum