Chat la care nu trebuie sa te conectezi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 6 • Distribuiţi
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rezumarea primului mesaj :
As propune si eu sa se schimba chatul actual de pe FG intrunul care nu trebuie sa te conectezi ca sa scri ceva sau sa vezi ce scriu alti exact ca in imagine..
As propune si eu sa se schimba chatul actual de pe FG intrunul care nu trebuie sa te conectezi ca sa scri ceva sau sa vezi ce scriu alti exact ca in imagine..
Re: Chat la care nu trebuie sa te conectezi
Eu votez nu.
Deoarece pe multe forumuri chatul nu este activat, si la ce ar trebuii sa fie aceasta actualizare pe forumgratuit, pentru ca nu se sta toata ziua pe chat.
Deci votez impotriva!
Deoarece pe multe forumuri chatul nu este activat, si la ce ar trebuii sa fie aceasta actualizare pe forumgratuit, pentru ca nu se sta toata ziua pe chat.
Deci votez impotriva!
Din câte ştiu, poţi face acest lucru şi prin jQuery
Votul meu este NU.
Votul meu este NU.
Exista o multime de coduri de chat pe care cu ajutorul css-ului poti sa le pozitionezi unde ai vrea pe forum.Chiar si acolo unde e si ala din imaginea ta.Oricum chatul de la forumgratuit nu are nimic deosebit,e foarte simplu.
Vote:Nu(desigur)
Vote:Nu(desigur)
Omu a scris:Din câte ştiu, poţi face acest lucru şi prin jQuery
Votul meu este NU.
Salut,
Poti, dar de ce sa te conectezi mereu? Votul meu este Da.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
De ce mai există secţiunea pentru suport?SpeedBoy a scris:ami puteti da codul?? amit rebuie simie
Votez da, ar fi o opţiune minunată, e obositor să te conectezi de fiecare dată la chatbox, mai ales că te şi mai deconecteză automat după câteva minute de "idle".
E nasol sa dai "conecteaza-te" si sa vb acolo. Ar fii frumos sa fie un chat asemanator macar .Vot DAOmyN a scris:Contra indiferent ,de ce sa fie automat logati membrii ? Daca uni nu doresc sa fie pe Chat si oamenii parca ar patii ceva daca dau un click sa se conecteze, la ce este buna aceasta sugestie ?
Si eu VOTEZ DA;)
destul de zaibisi propunere! am votat da!
Am votat DA!
Multi votam da pana la infinit.Dar cate voturi pozitive/negative este necesar sa se incheie odata vreo sugestie.Ca eu tot ma uit peste ele si la cate m-am uitat nici una nu a fost aprobata/respinsa.
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
» modificarea tabe;ului in care se afla mesajul la chat box
» Css pentru culoarea barii care desparte membrii de mesajele din chat.
» Nu se vede scrisul in caseta de editare, ce culori trebuie sa modific, sau ce trebuie sa fac? [R]
» Chatbox fara sa te conectezi
» modificarea tabe;ului in care se afla mesajul la chat box
» Css pentru culoarea barii care desparte membrii de mesajele din chat.
» Nu se vede scrisul in caseta de editare, ce culori trebuie sa modific, sau ce trebuie sa fac? [R]
» Chatbox fara sa te conectezi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum